2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بازم خدارو شکر که دخول نکرده 

الانم اگه میتونی بهش فکر نکن، ان شاءلله به وقتش یه شوهر خوب و زندگی عالی نصیبت بشه 

یکی از آشنا های ما دختره ۶ سالش بود یه پسره تو کارگاه کار میکرد دختره رو میبره اونجا و حسابی اذیتش میکنه و بعدم میکشتش البته دور از جون شما

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
عزیزم بازم خدارو شکر که دخول نکرده  الانم اگه میتونی بهش فکر نکن، ان شاءلله به وقتش یه شوهر خو ...

وای خدایا 🥲 

چ زجری کشیده دخترکوچولو

❤️فمنیست بی دین❤️ 
بله بر اثر تجاوز

خدا خیلی مهربونه،،اصلا عزیزم فکر نکن،،به موضوعات زیبا فکر کن،،اینکه تو اینده چقد ادم مهمی خواهی شد وچقدر خوشبخت خواهی شد،،واون ظالم چقدر بدبخت میشه،،وبه درد بدی مبتلا میشه

چرا شکایت نکردی؟خانوادت میدونن جریان رو

بله میدونن 

بابام گفت که شایعه پراکنی میشه ..

ازذواج نمیتونی بکنی

بعد پشت سرت حرف درمیارن مردم که دین ندارن که واقعیت بگن پشت سرت کلی حرف میزنن

ولی سابقه دار بوده سابقه پخش فیلم

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
تجکوزی که چند سال ازش بگذره چطور ثابت کنیم که بکارت رو بخاطر تجاوز از دست دادیم

میگن حداکثر تا یک هفته بعد تجاوز میتونی پیگیرش بشی از نظر جسمی 

بعد تجاوز مستقیما بدون هیچ استحمامی لباسارو بزاری تو نایلون بری معاینه تا از رد زخم یا ترشحات بتونن اثبات کنن

❤️فمنیست بی دین❤️ 
تجکوزی که چند سال ازش بگذره چطور ثابت کنیم که بکارت رو بخاطر تجاوز از دست دادیم

طی 3 روز باید بری پزشک قانونی کامل مشخص میشه 

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
خب گلم چرا نمیری عمل بکارت

خانم از اینا نگو 

کسی بخاطر ی پاره گوشت بخواد کات کنه همون بهتر بره 

این عملا عوارضش زیاده 

منم ب پارتنرم گفتم خیلی دلداریم داد

❤️فمنیست بی دین❤️ 
بله میدونن  بابام گفت که شایعه پراکنی میشه .. ازذواج نمیتونی بکنی بعد پشت سرت حرف درمیارن مر ...

حق با بابات بوده،واقعا ناراحت شدم،،من حس ششم قوی دارم،،میدونم خدا تورو خیلی خوشبخت میکنه

ای وای

یبار نزدیکای عید بود با مادرم بازار بودیم و خییلی شلوغ بود

یه پسره از پشت باسنمو لمس میکرد.. اول فکرکردم دستش خورده بعدش دیدم نه ادامه داد اصلا. نتونستم خودمو کنترل کنم فقط رفتم کنار و قدرت هیچ کاری نداشتم

و خدا چاره کند این همه دل‌ تنگی را ..
خب گلم چرا نمیری عمل بکارت

دروغه ..

نمیشه