2777
2789
میترسم چیزی بپرسم بگی مردی🙄

بپرس اگه خواستم جواب میدم

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاگرد سوپری سر کوچه

منم ۱۶سالم بود رفتم سوپری فروشنده بهم دست درازی کرد بااینکه به عمم گفتم و رفت طرفو پهن کرد رو بند،اما الان یادم افتاد باز حس بدی گرفتم

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

وای من یکدفعه شوهر خالم میخواست دست بزنه بهم جوری زدم تو گوشش که تا چند وقت دوربرم نمیومد بایتکه بچه یودم  کلاس اول راهنمایی بودم مامانم بهم یاد داد ه بود

بعد از رکوع سجده و بعد از قیام از دور -هر شب دو زانو میزنم با احترام از دور-دستی به روی سینه دیتی به یوی تو -وروی لبم گل میکند اقا سلام از دور السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا المرتضی
هممون تقریبا تجربه تجاوز رو داشتیم 😪😪😪 منم رفته بودم برا اجاره خونه بنگاهی آشغال این کارو کرد سال ...

امیدوارم همین دنیا تقاص کاراشونو پس بدن

❤️فمنیست بی دین❤️ 
هممون تقریبا تجربه تجاوز رو داشتیم 😪😪😪 منم رفته بودم برا اجاره خونه بنگاهی آشغال این کارو کرد سال ...

چند ساله بودی میزدی وسط پاش تا بمیره

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

بچگیم ی بار خونه پدربزرگم همه دور هم جمع بودیم من قرار بود برم از خونه عموم ی چیزی بیارم ک نزدیک بود .همین ک من رفتم  یکی از آشنا ها ک فک کنم شاید اون موقع بیست ساله بود پشت سرم  اومد منو محکم  گرفت و صورتمو  بوس کرد .شیش سالم بود اصلا تو این فازا نبودم و هیچی ام نمی‌دونستم ولی حس بدی گرفتم انقدر جیغ زدم تا ترسید و ولم کرد .بعدا ک بزرگ شدم و از دیگران شنیدم ک اون آدم خوبی نیست و...

هنوز یادم میفته ی غمی میشینه تو دلم مثل الان ک شما گفتین .و کلی خداروشکر میکنم ک سر و صدا راه انداختم .با این ک هیچکس اونجا نبود و هیچکس نشنید ولی فک کنم واقعا ترسید ک من برم ب همه بگم 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

خیلی ناراحت شدم خدا لعنتشون کنه هرکسی به بچه ها دست درازی میکنه

خودم امروز حالم خیلی بده بادیدن پستت حالم بدتر شد 😭

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
چرا عزیزم

بخاطر تجاوز میرم خب

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
منم ۱۶سالم بود رفتم سوپری فروشنده بهم دست درازی کرد بااینکه به عمم گفتم و رفت طرفو پهن کرد رو بند،ام ...

باز خوبه تونستی دفاع کنی افرین

❤️فمنیست بی دین❤️ 
ببخشید این سوالو میپرسم، براثر تجاوز؟

بله