2777
2789

مثلا میاد خونمون سریع میگ خب بریم بخوابیم یا کم حرفه مهمون داریم سرش تو گوشیه بعد خونشون خیلی پرحرفو پر جنب و جوشه تا ۲ هم شده بیدار بشینن بعد من ک خونشونم من خیلی آدم درونگراییم کلا صحبت نمیکنم با این وجود همیشه سعی کردم خودمو با شرایط وقف بدم و پرانرژی حرف بزنم تو جمعاشون در صورتی ک این برخلاف اخلاقمه 

حالا از این ب بعد میخوام مث خودش باشم حالت عادی حفظ کنم کم حرف باشم سر شبم ک خوابم میگیره سریع بگم من خوابم میاد برم بخوابم با فامیلاشونم گرم نمیگیرم دیگ 

کارم درستع؟ بهشم میگم میگ خب اونجا راحت ترم منم گفتم خب منم خونه خودمون راحت ترم 

دقیقا هیچ چی مثل مقابله مثل نیست !!!

اول باهاش صحبت کن یه بار ،،،،،

بگو شاید خودت متوجه نشی ولی دقیقا اینجوری هستی و اینجور رفتار می‌کنی !

اکه دیدی فایده نداشت مقابله مثل کن،،،خودش درست میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یکم بهش فرصت بده  شاید خجالتی طول میکشه یخش آب شه چن وقته عقد کردین؟

یکسال ن اصلا خجالتی نیست راجب همه چیز راحته کلا یجور رفتار میکنه ک بفهمونه دوس ندارم بیام تو بیا فقط خونمون منم خب دوسندارم خیلی بمونم اونجا معذبم برمیگردم میگم مثلا حداقل دوروز بگذره بعد برم بعد تو این دوروز انقد میگ پوستم میکنه میگم خب ط بیا میگ نمیخوام راحت نیستم تو باید بیای اومدن تو فرق میکنه با اومدن من  

باید از اول همین کارو میکردی مطمئنا اگه از این به بعد رفتارتو عوض،کنی اونا تعجب میکنن که چیشده یهوی ...

اره مامانشم خیلی حساسه رو اینکه یهو بچه ها تو جمع یکی کناره گیری کنه