2777
2789

شماچی گرفتی

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دریغغغغ از یه تبریک کک... دیشب اینهمه منتظر نشستم.. دست خالی با اخم تخم اومد تازه.. از صبح چشمم ب گوشی خشک شد ک زنگ پیام تبریک بده.. هیچ ب هیچ 🥲😑 

روز مرد انشالله تلافی میشه 😍 زهر مارش میکنم 

کادوهایی ک گرفت رو میخواستم استوری کنم ولی دست فلک بد چرخید😂😂😂

همینکه داری با خنده این ماجرا رو تعریف میکنی واقعا افرین بهت...این شکل برخورد با این قضیه خیلی قشنگه...اینطوری اعصاب خودت راحت تره😂❤️

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
مافعلا یکم وضع اقتصادیمون اوکی نیست توقعی نداشتم از شوهرم  تا الان که چیزی نگرفتم😂

اشکال نداره عزیزم تنها نیستی منم نگرفتم.شوهرمن کلا اهل کادودادن نیست

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
همینکه داری با خنده این ماجرا رو تعریف میکنی واقعا افرین بهت...این شکل برخورد با این قضیه خیلی قشنگه ...

فداتشم من ک 😂😂😂

دیروز خیلی عذر میخوام همسرم نشسته بود ت دستشویی ب فکر رفته بود میگم چی شده(اخه عادت داره وقتی ک ت دستشوییه منو صدا کنه بشینیم بحرفیم پاشو میکنه خودشو جورابشو میشوره این تایم میحرفیم با هم) 

میگه فردا روز زنه 😥

میگم خب😶‍🌫️

میگه اخه دستم تنگه تازه خرج ماشین کردم

بعد میگه ی کاری بکنیم ت طلاهاتو بده ب من بفروشمش برم برات طلا بگیرم😃😃

میگم خسته نباشی 😂😂😂😂

کی از ت کادو خواست همین ک سایت بالا سرمه کافیه😌😌

ولی فردا شب منتظرم دست پر بیایی😏

بیچاره با گوش اویزون رف جوراباشو پهن کرد🤣🤣🤣

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️