2777
2789
عنوان

روز زن

90 بازدید | 9 پست

سلام خانما خیلی دلم گرفته مثلا امروز روز زنه دیشب شوهرم از سرکار اومد رفت تو گوشی هر چی گفتم بیا بیرون یکم به منم توجه کن به حرفم نکرد بعد زد تو صورتم گفت ولم کن امشب حوصله تورو ندارم منم بیخیال شدم 

صبح زنگ زدم سلام عزیزم گفت چی میگی کارتو بگو قرار بود امشب بریم خونه مامانم گفت نمیام ولی برای مادر خودش دوشنبه رفتیم سوپرایز کردمش  حالا به مامان من رسید اینجوری کرد

نه تبریک بهم گفت نه هیچی خیلی دلم گرفته مگه من چی کار کردم به غیر اینکه توجه میخواستم ازش امسالم اولین سالیه که به غیر روز زن مادر هم شدم اینجوری کرد باهام🥺🥺

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم امروزبعد۹سال بهش غرزدم گفتم کادو پیش کش هیچوقت نمیگیری تبریکم بلدنیستی؟گفتم نگویادم نبوده ایسنتاپرازپسته تبریک روز زنه زوش اومدرفت تواتاق درو محکم بست😏

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اره دلمون خوشه فقط تبریک بگن ک اونم‌ نمیگن

باور کن کادو برام مهم نیست‌.۹ساله ازدواج کردیم هیچوقت تولد ساگرد ازدواج یاروز زن تبریک نمیگه کادوکه هیچی.

اخه آدم خسیسی هم نیست اصلا سنشم بالانیست بگم پیره امانمیدونم چه دردیه هیچوقت حرکتی نمیزنه امامن همیشه واسش کادومیخرم وکیک تبریک

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ب درک نمیاد خودت برو خونه مادرت

آخه قول داد کیک سفارش داد داداشم

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند
عزیزم حالا اینجوریه اول مهمونی مامانتو برید بعد مامانش که دبه نکنه

احمق عوضی گفت چهارشنبه حتما میریم خونه مامانت