2777
2789
عنوان

چقدر دلم گرفته😔😔

237 بازدید | 10 پست

امروز کسی بهم تبریک نگفت غیراز پسرم،مادرشوهرم خونمون بود براش ظرف تزیینی گرفتم نبردش خونشون،خیلی دلم شکست،برا مادرمم یه پارچه گرفتم،از مادرم دیشب دادمش بعد بابام هی پوزخند میزد سرشوتکون میداد (مسخره میکرد)خیلی ناراحت شدم،وقتی خودش سرکار نمیره و برا زندگیش کم میزاره واقعا چه توقعی از داماد داره؟؟بخدا من شوهرم معتاده ولی پیش مادرم اینا نگفتم ک اعصابشون خرد نشه بعد پدرم انتظار مالی داره،خواهرام شوهراشون درامد خیلی بالاتری دارن دلشون نمیاد چیری بخرن با کیک و شیرینی حلش میکنن اونم بعضی سال ها میگن اصل شوهرامونه و بچهامون،پولامون هدر نمیدیم،ولی من دلم میسوزه برا مادرم گفتم ی هدیه کوچکه ولی نشون بدم ک ب یادشم و قدرشو میدونم،من و مادرم نه از پدر شانس آوردیم نه از شوهر،امروز خیلی دلم گرفته 😔😔

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

کارت خوب بوده

بیشتر مردا بیشعورن

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم بگم مادرشوهرم توقع داره طلا بخریم واسش باور نمیکنه نداریم،پارسالم پارچه گرفتم گفت دادمش ب برادرزادم😐یعنی زشت بود نخاستش،منم امسال نگرفتم

دیگه شناختیشون. اینا لیاقت هدیه ندارن، براشون چیزی نگیر

مگه کادو باید گرون قیمت باشه که طرف کادو حسابش کنه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

دیگه شناختیشون. اینا لیاقت هدیه ندارن، براشون چیزی نگیر مگه کادو باید گرون قیمت باشه که طرف کادو حس ...

همینو هرسال میگم باز دلم نمیاد میگم گنادارن مادرن ،شوهرم گفت ول کن بابا ولی من احمق گوش ندادم از پول خودم گرفتم

واقعا توقع نداشتم از بابام

مهم مادر ت وپسرته که داریشون

قرار نیست همه باب میل ما باشن

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

انشالا،اره ی شعر واسم خوند با یه تقاشی که ب اندازه کل دنیا باارزشه🥰

آخیی خدا حفظش کنه برات. 

عزیزم، هدیه برای مادر شوهر خریدن رو بسپر به همسرت! مادر ایشونه. خودش کادو بخره... 

همون چند باری که مادر شوهرت حالتو بد کرده کافیه... 

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 
آخیی خدا حفظش کنه برات.  عزیزم، هدیه برای مادر شوهر خریدن رو بسپر به همسرت! مادر ایشونه. خودش ...

درست میگی،اصلا بمن چه؟وقتی اون ما براش مهم نیستیم