2777
2789
عنوان

ماماناتون واقعا عجیبن

259 بازدید | 11 پست

یه تاپیکی دیدم میگه من شدیدا افسرده شدم و  هرشب برای مامانم گریه میکنم . بابام دوستش نداره و کتکش میزنه اما اون فقط به خاطر ما مونده وگرنه طلاق میگرفت 

پرسیدن چند تا بچه اید ؟ میگه ۴ تا . منم یه برادر ۵ ساله دارم دوتا خواهر ۲ ساله و ۲ ماهه   

خوب عزیزم مامانت از زندگیش راضیه . تولید مثل یعنی چی ؟ یعنی من راضیم از زندگیم میخوام بقیه هم این زندگی رو تجربه کنمن . اگر راضی نبود که سه تا بچه زیر ۵ سال نداشت 

🍦🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور میکنی بگم بعضی خانم ها اصلا متوجه ارتباط رضایت از زندگی و بچه دارشدن رو نمیدونن!!

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
الات دغدغه شما اینه که اومدی براشم تاپیک زدی انقد مهمه واقعا

بله 

خیلی مهمه 

حالا شما شاید هسته اتم میشکافی ولی ما در همین حد معضلات اجتماعی دغدغه داریم 

🍦🌸

حتما مرده چیزی بع اسم جلوگیری حالیش نمیشه از ک ا..  اینا استفاده نمیکنه. به لطف دولت امپول  این چیزا دیگه خیلی کم گیر میاد با خوردن قرص هم خیلی ها دیدم حامله شدن  بخدا همه مثل نیستن بعضیا زرنگ نیستن ساده ان. دیدم که میگم. خدا مرد بی عاطفه نصیب هیچ کس نکنه

بله  خیلی مهمه  حالا شما شاید هسته اتم میشکافی ولی ما در همین حد معضلات اجتماعی دغدغه دا ...

معضل اجتماعی رو روی یه فرد نمیان مثال بزنن اونم توی یه سابت عمومی

کسی که یکم بافرهنگ باشه نمیاد کسی رو اینجور زیر سوال ببره 

همین سوال رو میتونستی از خودش بپرسی نیای یه تاپیک جدا بزنی براش و با بقیه یه گردهمی تشکیل بدی این حل معضل اجتماعی نیست اسمش یه چیز دیگه است...

موفق باشید

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معضل اجتماعی رو روی یه فرد نمیان مثال بزنن اونم توی یه سابت عمومی کسی که یکم بافرهنگ باشه نمیاد کسی ...

۱. با *موفق باشید*  نمیتونی توهین و بی ادبی رو بپوشونید. اما به هرحال من جواب امثال شما رو زیاد نمیدم و میذارم پای فرهنگ و ادب و ضریب هوشیشون 

۲. ضریب هوشیتون واقعا در همین حده ؟ واقعا فکر میکنی اینجا از یه نفر خاص داریم بحث میکنیم ؟؟؟ پس هرچی شما میگی درسته من دیگه حرفی ندارم   

🍦🌸