2777
2789
عنوان

جدایی

115 بازدید | 10 پست

دیروز همش ذهنم درگیر این بود چقدرآمار جدایی بالا رفته.

مشکل از کجاست؟مشکل اقتصادیه یا طرز فکرا که عوض شده؟چطور پدر مادرای ما کل زندگیشون و باهم زندگی کردن.

منم واقعا دوست دارم تا آخر عمرم با همسرم زندگی کنم.

اونم عاشقمه.وفادار بودن خط قرمز جفتمون هست هم خودم از خودم مطمئنم هم اون از خودش.

میدونم همه ی آدما چند تا خوبی دارن در کنارش بدی هم دارن.

برای همین تصمیم گرفتم کنار همسرم تا آخر عمرم بمونم.

البته اون خیلی باهام مهربونه.خیلی خیلی فداکاره.

امیدوارم که همه ی عمرمون همین طور باشه.

من زن هایی و دیدم که خیلی سختی کشیدن 

اعتیاد دست بزن داشتن بی احترامی و بی توجهی کردن اینا میتونه دلیل جدایی باشه.

ولی بعضی ها خیلی الکی طلاق میگیرن.

یه جورایی از روزمرگی زندگی شون خسته میشن و همه چی رو در شوهرشون می بینن چون بزای خودشون هدف ندارن.ولی باید درک کنیم زندگی متاهلی زندگی با یه نفر دیگه کلا سختی های خودش و داره.

یکی دیگه از دلایلش زود ازدواج کردنه بیشتر کسایی که تو سن کم ۱۸ تا ۲۱ ۲۲ سالگی ازدواج کردن مشکل دارن.

چون ازدواج و خیلی رویایی می بینن و بعد که می بینن خلاف انتظاراتشونه ناامید میشن.

ولی جز مواردی که گفتم بیشتر وقتا یه زن می تونه زندگیش و با برخورد درستش مدیریت کنه رفتار شوهرش و رابطه شو.

مردا با خوش اخلاقی خام میشن.با زنانگی و محبت و محیط شاد و آروم داشتن.‌

البته درصدی از مرددم هستن که کلا ذاتشون خرابه.

ولی من دیدم زن و شوهری که خیلی مشکل داشتن بعد که زنه روحیه و رفتارش با همسرش و تغییر داد همسرشم تغییر کرد.

در کل دلیل تاپیکم اینه که از جو منفی ای که تو جامعه به وجود اومده حس بدی گرفتم.تا هر کی میرسه بهمون میگه حالا در آینده باید دید چطور میشه.مردا همشون خیانت کارن.مردا همشون بی وفان مردا فلان همه چی عادی میشه.همه طلاق میگیرن آخرش.

نمی دونم دلیل این همه انرژی منفی فرستادن به سمت زندگی بقیه چیه؟چرا برای هم مثل قدیما دعا نمی‌کنیم که انشااله به پای هم پیر بشید.

چرا همش میخوایم پیش بینی و آینده نگری کنیم؟شاید اگه این انرژی منفی ها نباشه خیلی از زندگی ها خراب نشه.

من تاحالا طلاق الکی ندیدم!

مهر طلاق و اسم طلاق چیزی نیست که یک زن مشتاقش باشه که الکی الکی بخاد بره پیشوازش 

اما خوب واقها طلاق زیاد شده خیلی زیاد دادگاه ها پره جلسات طلاقه🤦‍♀️

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر پیامت حالمو خوب کرد ،انگیزم برا ادامه زندگی صفره شوهرمم نمخاد اصلاح بشه اصن تلاشی نمیکنه

عزمزم انشالله جوری عوض بشه که دنیا رو به پات بریزه.هیچ چیز غیر ممکن نیست 

بچه هامون برای زندگی متاهلی آمادگی ندارن نمیشه به بچه گفت بالا چشمت ابروعه چنان برخوردی با پدر مادرش میکنه ....حالا ایشون بره با یکی زیر سقف که مثل خودش باشه مشخصه که طلاق میگیره 

مشکلات اقتصادی درآمد کم _مشکلات ج ن س ی _اکثر آدما الان خودشیفته شدن بخاطر تربیت نادرست و درمان هم نمیکنن زندگی با آدم خود شیفته خیلی سخته_

و اینکه الان آدم مسئو لیت پذیر خیلی کم شده به طرف میگی من تو زندگیم فلان چیزو لازم دارم یا فلان اخلاقت منو اذیت میکنه طرف میگه همینی که هست ناراحتی بسلامت 

من تاحالا طلاق الکی ندیدم! مهر طلاق و اسم طلاق چیزی نیست که یک زن مشتاقش باشه که الکی الکی بخاد بره ...

چرا خیلی از طلاق ها به خاطر حساسیت بی خودی ما زن هاست یا برخورد اشتباهمون از اول بحث های الکی و بی ارزش دشمنی با خانواده شوهر طرف خانواده خودمون و گرفتن فلان مناسبت و یادت رفت اون روز حواست بهم نبود.مردا کلا مدلشون فرق داره مثل ما جزئ نگر نیستن.چیزایی که واسع ما مهمه اونا اصلا درکی ازش ندارن.نه اینکه واسشون مهم نباشه زنشون مدلشونه.اونا دنبال آرامشن و یه زندگی آروم.نمیگم زنا حق ندارن ولی زن میتونه همه چیز و مدیریت کنه.البته به ج اعتیاد دست بزن داشتن و مسائل اساسی که زن واقعا حق طلاق داره.

چرا خیلی از طلاق ها به خاطر حساسیت بی خودی ما زن هاست یا برخورد اشتباهمون از اول بحث های الکی و بی ا ...

منم دیدم خانومایی که شوهر و خونوادشو لگد کردن نادیده گرفتن آخرش مرده رفته یکیو صیغه کرده هرکی هم گفته چرا اینکارو کردی گفته غرغرو بود منو و خونوادمو بی ارزش میکرد آدم حساب نمیکرد 

چرا خیلی از طلاق ها به خاطر حساسیت بی خودی ما زن هاست یا برخورد اشتباهمون از اول بحث های الکی و بی ا ...

چی بگم والا شایدم باشه اما من ندیدم طلاق الکی. هرچی هست امیدوارم واقعا شرایط بهتر بشه کانون خانواده به قول معروف گرم تر بشه چون طلاق آسیب های خاص خودش رو داره و حیفه زندگی ها واقعا حیف

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)

آمار طلاق رفته بالا چون مرد و زن هرزه زیاد شده زمان ما به ناموس کسی نگاه نمیکردن الان با زن شوهر دار با افتخار میرن دوست میشن مادرامون آنقدر چشم و هم چشمی نداشتن الان همه چی شده فضای مجازی فقط چشم این و اونو دربیارن

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
آمار طلاق رفته بالا چون مرد و زن هرزه زیاد شده زمان ما به ناموس کسی نگاه نمیکردن الان با زن شوهر دار ...

آره واقعا همینطوره خیلی بده.ولی اگه انتخاب درست باشه نه مرده به زنی جز زن خودش نگاه میکنه نه زنه هیچ مردی و جز شوهرش محرمش میدونه.همه چی برمیگرده به ذات آدما.خیانت باید خط قرمز هر زن و شوهری باشه کسی که خیانت کرد یه ثانیه هم ارزش موندن کنارش و نداره.