2821
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 24 پست
نه چیزی ک نشد بحثی چیزی نبود،اما یهو زنگ نزد نگران شدم فقط.گفتم شاید مورد دیگه ای بهش معرفی کردن ازی ...

یعنی به این زودی میره سراغ مورد بعدی؟ چه دلیلی داره مگه عقل و شعورش عیب کرده؟ خدایی اگر همچین افکاری داری خیلی روی خودت کار کن عزت‌نفست و بالا ببر مردا خیلی خوب تشخیص میدن زنها چه حال و هوایی دارن چه نقطه ضعفی دارن اون دو روزه دنبال کارشه شما ماتم گرفتی نکنه ول کرده رفته...شما هم باید انقدر برای خودت مشغولیت درست کنی که اون آقا فکر نکنه نشستی چشم به گوشی دوختی منتظری هروقت از راه رسید استقبالش بری بدونه برای همیشه فرصت نداره یا هروقت ۲روز ۳روز ۱۰روز به هر دلیلی نباشه و بیاد شما بهش راه نمیدی اینا رو از حالا براش جا بنداز 

یعنی به این زودی میره سراغ مورد بعدی؟ چه دلیلی داره مگه عقل و شعورش عیب کرده؟ خدایی اگر همچین افکاری ...

خب چجوری جا بندازم براش؟ی ماهه صحبت میکنیم هرررشب تصویری زنگ میزد که باهم آشناشیم قبل اینک بیان خاستگاری رسمی.دیشب زنگ نزد منم زنگش نزدم ک فکر نکنه هول شدم،ولی صبح دیگ زنگ زدم گفتم نکنه مشکلی براش پیش اومده،ک گفت سرم شلوغه.خودم زنگ میزنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی به این زودی میره سراغ مورد بعدی؟ چه دلیلی داره مگه عقل و شعورش عیب کرده؟ خدایی اگر همچین افکاری ...

خودمو خیلی مشتاق نشون ندادم که اینجوری بخواد فکرکنه.شما میگی اصلا نباید خبرشو میگرفتم؟

خب چجوری جا بندازم براش؟ی ماهه صحبت میکنیم هرررشب تصویری زنگ میزد که باهم آشناشیم قبل اینک بیان خاست ...

همین که یکبار زنگ زدی کافیه بیشتر نه زنگ بزن نه پیام بده بعدم که زنگ زد خواستین صحبت کنین نشون نده منتظر بودی بگو امروز مشغول فلان کار بودم فلان جا رفتم...که مثلا بهش بفهمونی تو نباشی هم من زندگی و روتین خودمو دارم

خودمو خیلی مشتاق نشون ندادم که اینجوری بخواد فکرکنه.شما میگی اصلا نباید خبرشو میگرفتم؟

چرا یکبار زنگ اشکال نداره ولی دیگه نوبت اونه بعدم اگر یک درصد احتمال دادی تعلل میکنه و قضیه رو شل گرفته جدی برخورد کن نذار کش پیدا کنه

چرا یکبار زنگ اشکال نداره ولی دیگه نوبت اونه بعدم اگر یک درصد احتمال دادی تعلل میکنه و قضیه رو شل گر ...

باشه تاشب حتما زنگ میزنه،شب خبرشو میدم زنگ زد چی گفت

چرا پشیمون شده باشه مگه چه اتفاق خاصی افتاده چیزی نشده که بزرگش نکن 

شب شد و‌زنگ نزد.خیلی بهم برخورد،مگه دیگه چقد سرش شلوغه ی پیام تبریک خشک و خالی که میتونست بده،بنظرم پشیمون شده.میخوام زنگ زد دیگه جوابشو ندم

شب شد و‌زنگ نزد.خیلی بهم برخورد،مگه دیگه چقد سرش شلوغه ی پیام تبریک خشک و خالی که میتونست بده،بنظرم ...

واقعا زنگ نزد؟ عقده‌ای

فکر کنم از اون دسته مردها باشه که زن‌ها رو با نبودنشون تنبیه میکنن هنوزم احتمالش هست یکی دو روز دیگه زنگ بزنه خیلی ریلکس و عادی صحبت کنه انگار نه انگار که چند روز نبوده بخواد واکنش شما رو ببینه که ناراحت شدی غصه خوردی گریه کردی چقدر اذیت شدی اینجوری حس قدرت میکنه و پیش خودش میگه خوب درسی بهش دادم حالا قدر بودنمو میدونه من یه دوست پسر اینجوری داشتم خودشو از چشمم انداخت 

واقعا زنگ نزد؟ عقده‌ای فکر کنم از اون دسته مردها باشه که زن‌ها رو با نبودنشون تنبیه میکنن هنوزم احت ...

آره دیگه منم دارم منطقی فکرمیکنم میبینم همچین مردی ازدواج باهاش صلاح نیست.دیگه زنگم بزنه جوابشو نمیدم.چون حس میکنم اشتباهه.بری زیر ی سقف برا هرچیزی بخواد قهر کنه،من اعصابم نمیکشه

آره دیگه منم دارم منطقی فکرمیکنم میبینم همچین مردی ازدواج باهاش صلاح نیست.دیگه زنگم بزنه جوابشو نمید ...

البته بعیدم میدونم زنگ بزنه،با چه رویی بعد دو سه روز میخواد زنگ بزنه بگه کجا بودم؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز