2777
2789
عنوان

خاستگار

377 بازدید | 24 پست

بچه ها ی خاستگار دارم ک راه دوره،ی ماهه داریم تلفنی صحبت میکنیم همه چی اوکی‌ه اوکی بود،تا پریشب که داشتیم تصویری صحبت میکردیم وسط تماس‌دیدم هی خمیازه میکشه،گفتم برو بخواب خسته ای،گفت نه خودم میخواستم صحبت کنیم،بعد من گفتم نه خسته ای برو بخواب،اونم گفت باشه و قطع کرد،از پریشب تاامروز زنگی پیامی چیزی نداده،کسی که هرشب زنگ میزد،بنظرتون عجیب نیست؟اخه بحثی چیزی هم نکردیم فقط دیدم خمیازه میکشه بهم برخورد،گفتم برو بخواب.اینم بگم ک الان ماموریته

از خودش بپرس ما چشم بصیرت که نداریم..... کار داشته مشکل یا هرچی

بنظرتون قهر کرده؟اخه صبح زنگ زدم خاموش بود،الان زنگ زدم گفت کار دارم سرم شلوغه بعدا زنگ میزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم قهر نکرده،فقط سرش شلوغه،اگرم قهر کرده باشه شما اصلا پیگیر نباش با توجه به اینکه زنگ زدی خاموش بوده و گفته سرم شلوغه دیگه کاری نکن صبر کن خودش تماس بگیره،اگر هم دیدی داره ناز میکنه و میخواد دنبالش بیفتی به کتف چپت بگیر چون پس‌فردا تو زندگی حسابی میچزوندت 

بنظرم قهر نکرده،فقط سرش شلوغه،اگرم قهر کرده باشه شما اصلا پیگیر نباش با توجه به اینکه زنگ زدی خاموش ...

نه دیگه من زنگ نمیزنم..اخه تعجب کردم از پریشب یعنی وقت نداشت ی پیام بده؟بعد خاستگاری هست ک از طریق خونواده ها بهم معرفی شدیم و خیلی مشتاق بود ،نمیدونم چیشد یهو،بنظر شما منطقیه اگ بگه سرم شلوغ بود؟

اینم شانس منه

نه بابا خیلی از مردا خودشون و چیز میکنن قیافه میگیرن فقط شانس شما نیست ولی اگر به دلت نشسته و تفاهم دارید زودتر رسمی کنین زیاد که کش پیدا کنه مردها بی‌خیال میشن فکر میکنن همیشه و با هر شرایطی هستی و ادامه میدی

نه بابا خیلی از مردا خودشون و چیز میکنن قیافه میگیرن فقط شانس شما نیست ولی اگر به دلت نشسته و تفاهم ...

اره ب دلم ک نشسته،سنمم اخه زیاده،خاستگار دیگه هم ندارم ک مث ایشون شرایطش باب دلم باشه،الان ماموریته،قرار بود بعد ماموریتش بیاد خاستگاریم،چون راه دوریم.وگرنه زودتر ازینا قرار بوپ بیاد،یچیز دیگم بگم ک مادرش با من تصویری صحبت کرد،خیلی خوشش اومد ،بنظرتو‌ن ممکنه پشیمون شده باشه پسره؟

چرا پشیمون شده باشه مگه چه اتفاق خاصی افتاده چیزی نشده که برگش نکن 

نه چیزی ک نشد بحثی چیزی نبود،اما یهو زنگ نزد نگران شدم فقط.گفتم شاید مورد دیگه ای بهش معرفی کردن ازین فکرا اومد سراغم