2777
2789

خیلی حساسم به تیکه ولغز جوری که تا یکی دو روز بعد مهمونی بدن درد میگیرم و کارام از شدت افسردگی میمونه حتی با مادر خودمم اوکی نیستم همه بهم میگن خیلی حساسم ولی مطمئنم تو موقعیتی که منو میزارن قرار بگیرن شاید خیلی واکنششون از من شدید تر باشه.اصلا حس میکنم آدمها از من خوششون نمیاد یه بار دقت کردم تو جمع نشسته بودیم همه برای بار صدم  بهم گیر دادن چرا بچه دوم رو نمیاری جواب ندادم مامانمم قاطی شون میشه  در صورتی که به کسایی که تو موقعیت منن اصلا گیر نمیدن ولی من کلی برنامه دارم هر جا ببینن بهم میگن داری به بچه اولت ظلم میکنی این یه نمونه هست یا مادرشوهرم اینا از قصد از زنهای دیگه تعریف میکنن جلو شوهرم ،تا حالم خوب میشه یه مهمونی و یه تیکه ولغز جدید که حالمو بد میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان از یه مثقال گوشت تودهان ما آدم هاااا منم خودم چند بار به دختر عموی شوهرم گفتم بچه دوم بیار هردفعه هیچی نمیگف ولی بعدا گف ن پولشو دارم ن شوهر خوب دلت خوشه اا ازش عذرخواهی کردم ودیگم ب کسی نگفتم هرگز  دختر خودمم ازدواج کنه فقط میگم یکی ‌کافیه چون واقعااآاا باید شرایط روحی ومالی خصوصا شوهر خوب وبد بودن ودرنظرداشت

لایک نکنید                      

میدونی چون محبتای همشون الکیه فقط واسه تفریح و سرگرمی خودشون میان واسه چشم ب هم چشمی ک ببینن توجلویی یااونا، هرچقدرم بهشون خدمت کنی بازحرفهایی دارن ک پشت سرت بگن یاازت ایرادبکیرن ازنیش زبونشم ک نگم برات کلی همدیگروازرده خاطرمیکنن بی آنکه ذره ای ازخداترس داشته باشن خیال میکنن همینجورجاودانه میمونن ! کلاآدمادروغن 

Dunyada olumden baskasi yalan