2777
2789
عنوان

کادوی روز زن😁😁

360 بازدید | 16 پست

تو سایت میدیدم بعضیا چقدر عصبی و ناراحت بودن بخاطر کادوی روز زن... من به عنوان یه خانم درک میکنم اما دیگه ناراحتی دعوا نداره من خودم کادو نگرفتم اولین سالای ازدواجمم هست ولی یه تبریک روزت مبارک خیلی خوشحالم می کنه اگر کادو هم بگیرم خوشحال میشم نگیرمم ناراحت نمیشم چون این واقعا ملاک دوست داشتن نیست !! 

کام خودتون و خانواده رو تلخ نکنید بگید بخندید عیده روز شماست ارزشش رو نداره 😍😍😍

منم تواین ۱۶ سال زندگیم هیچ سالی نگرفتم هرسالم برای مادرش بردم هیچ وقتم گله نکردم بدام بی اهمیت بوده اما اینکه دیشب احترام بذاری وبری امروز ۷ صبح کلی بد وبیراه فحش نثارادم بشه حق نیست 

منم تواین ۱۶ سال زندگیم هیچ سالی نگرفتم هرسالم برای مادرش بردم هیچ وقتم گله نکردم بدام بی اهمیت بوده ...

ناراحت نباشین بالاخره انسان ممکنه اشتباهی ازش سر بزنه بگذرید وآرامش داشته باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقتا که که روز روز ما بود خصوصا از مهمونیای بعدش🤣🤣🤣🤣🤣کاری نداریم این دوباره میشه ثابت کردن فقط چقدر روز روز ما بود یعنی من آنقدر خربودم که نفهمم کی چیکار میکرد ؟ از صدا نازک کردن همسرسابقم تهش از زندایی درمیومد‌ واقعا فکرشو میکنم با چه کثافتی من زندگی میکردم مغزم سوت می‌کشه مگه یه آدم چقدر ظرفیت داشت 😔😔😔😔😔

بحث کادو نیست بحث توجه هستش روز زن فلسفش چیه اصلا اینکه اگه کل سال داری فداکاری میکنی زحمت میکشی میشوری میپزی بچه،داری میکنی کار بیرون میکنیو کسی نمیبینه ی امروز استثناعن اعضای خونواده مخصوصا همسر ببینه و اون دیدن از نظر ما خانوما یعنی کادو کادو یعنی من متوجم ک تو چقد تو این زندگی خسته شدی ببخشید حواسم پرت میشه گاهی من برات کادو میگیرم هر چقد ک توانشو دارم ک بهت بگم چقد دوست دارم و برام مهمی حالا توان یکی ی شاخه گله توان یکی طلا نه ک طرف یادشه برا مامان خودش کادو بگیره بعد برا زنش نمیگیره خب این چ معنی میده جز بی توجهی چ پیامی داره جز این ک تو برام مهم نیستی

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫

من هفتمین ماهه عقدمونه و صبح کلی گریه کردم چون شوهرم ساعت۶میره سرکار همیشه اروم بلندمیشه اماده میشه میره که من بیدارنشم اما امروز از قبل پاشدم چایی اماده کردم باذوق منتظر تبریک بودم اما چیزی نگفت منم نشستم کلی گریه کردم🥺💔

[QUOTE=323153301]منم تواین ۱۶ سال زندگیم هیچ سالی نگرفتم هرسالم برای مادرش بردم هیچ وقتم گله نکردم بدام بی اهمیت بوده ...[/QUOT واقعا بعضی ها حقشون نیست مگه آدم تو زندگی چی می خاد جز احترام و دوست داشتن

من هفتمین ماهه عقدمونه و صبح کلی گریه کردم چون شوهرم ساعت۶میره سرکار همیشه اروم بلندمیشه اماده میشه ...

اشکال نداره قشنگم حالا من بهت تبریک میگم روزت مبارک خوشکلم

،🌹❤️🥰

امروز روز مادره دیگ پس امروزم امیدوار باشید 😂😂😂

من خودمم مثل شمام زیاد برام مهم نیستاااا

ولی دیروز با خاهر شوعرم خرف میزدم شوهرمم وسط حرف زدم از سرکار اومد. یکمی بعدش خاستیم قط کنیم شوهرم خاهرشو صدا زد ک روزت مبارکت. در حالی ک ب من هیچی نگفته بودااا. ناراحت شدم. تا دید ناراحتم گفت عزیزم روز توام مبارک بیا بوست کنم. همین بوس خودش یه دنیاست. نرفتم. گفتم باشه ممنون. 

الانم برای مامانش استوری گذاشته 😂😂

نمیدونم ناراحت باشم یا بیخیال. 

[QUOTE=323153301]منم تواین ۱۶ سال زندگیم هیچ سالی نگرفتم هرسالم برای مادرش بردم هیچ وقتم گله نکردم ب ...

دقیقا منم جز این چیزی نخواستم تواین ۱۶ سال زندگی همیشه گذشت کردم سکوت کردم بعد بقیه فکر می کنن شوهرم خوبه دیگه نمیدونن خودم کوتاه میام حتی تولد هامم خودم میرم برای خودم کیک میگیرم بعد برای بقیه یجوردیگه تعریف می کنم

دقیقا منم جز این چیزی نخواستم تواین ۱۶ سال زندگی همیشه گذشت کردم سکوت کردم بعد بقیه فکر می کنن شوهرم ...

میدونم قشنگم تو خودت رو ناراحت نکن ما همیشه باید گذشت داشته باشیم ولی مرد ها نه همیشه طلب کار هستند البته بعضی هاشون