2777
2789

درضمن من که دیروز با دکترم جلسه طراحی قبل از عمل داشتم یادم رفت بهشون بگم گردی  نوک بینیم رو کوچیک کنه بنظرتون فردا چجوری بهشون بگم اگه قبل بیهوشی خودشون رو نبینم یعنی اگه از مسئول بیهوش خواهش کنم از طرف من به دکتر میگه که چه درخواستی داشتم؟؟؟؟؟؟؟

خیلی استرس دارم بخدا   

بنویس روی دستت درشت همونجا که سرم میزنن.من همه ی دستم پر نوشته بود

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نترس فردا میخوابی و بیدار میشی دماغ جدید رو صورتته برای فرم بینی هم اگه دکتر ندیدی که احتمال زیاد خودش یا دستیارش میبینی رو دستت بنویس و به کادر بیهوشی بگو بگن اونا تا لحظه بهوش اومدن رو سرت هستن 

زمان ثابت کرده همتونو...

ببین یه خودکار ببر دنبالت

بعد همونوقت که پذیرش میشی پرستار میاد سرم برات میزنه

تو کلی وقت داری بنویسی 

تا وقتی که صدات میزنن

روی هر دستت که زد روی همون بنویس چون اون دست رو روشو نمی‌شوند و جلوی چشم دکتره

مورد داشتیم نامه نوشته گذاشته توی کلاه لباس اتاق عمل خخخ خودم

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
ببین یه خودکار ببر دنبالت بعد همونوقت که پذیرش میشی پرستار میاد سرم برات میزنه تو کلی وقت داری بنو ...

وای چقدر سخت میگذره امروز

پس منم نامه بنویسم خوبه بنظرت؟

دکترم خیلی جدیه میترسم اصلا توجه نکنه به اینا

ببین یه خودکار ببر دنبالت بعد همونوقت که پذیرش میشی پرستار میاد سرم برات میزنه تو کلی وقت داری بنو ...

راستی سرم رو کجای دست میزنن؟

دست چپ یا راست؟

من راست دستم خدا کنه سرم رو به دست چپم بزنن که راحت بتونم هرچی میخوام بنویسم