2777
2789
عنوان

ترس،استرس😭

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 79 پست
برو دکتر منم ی مدت مثل تو شدم از کیست بود

همیشه منظم بود یعنی اگ عقب میفتاد شاید یه روز‌ یا دو روز بود که قبلش از پا درد و حالت تهوع جون میدادم اما الاااان هیچیییییی😭😭😭

بِگُذار،صَبرداشتَن‌هُنَرِ(طُ)باشَد!KURD🤍🕊️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا حالا انقد به خودت استرس نده برو تست بده اول

آخه اگه بدونی زندگیم تو‌چه شرایطیه میگی بمیری راحت تری 😭

اصلا این حرفارو نزن . به هر حال اتفاقیه که افتاده . منطقی برخورد کن ، ساعت ۸ برو آزمایش بده . اول مط ...

آخه برم ازمایش بدم همسرم میفهمه نمیخام متوجه بشه😭😭😭😭بیبی بزنم مشخص میشه؟😭

تروخدا برام دعا کن منفی باشه

آخه اگه بدونی زندگیم تو‌چه شرایطیه میگی بمیری راحت تری 😭

من خودمم تو شرایطیم ک بمیرم راحت ترم منتهی فعلا محکومیم ب زندگی پس تا مطمئن نشدی حرص اضافه نخور هر تاخیر پریودی ب معنای  بارداری نیس

آخه برم ازمایش بدم همسرم میفهمه نمیخام متوجه بشه😭😭😭😭بیبی بزنم مشخص میشه؟😭 تروخدا برام دعا کن م ...

ازمایش بدی همسرت از کجا میفهمه؟

بیبی بزنی چرا باید متوجه بشه مگه داخل دسشوییم باهات میاد

آخه برم ازمایش بدم همسرم میفهمه نمیخام متوجه بشه😭😭😭😭بیبی بزنم مشخص میشه؟😭 تروخدا برام دعا کن م ...

با بیبی چکم مشخص میشه . صبح به هوای باشگاه که داری میری برو آزمایشگاه نزدیک . از کجا میخواد بفهمه ؟! اینقدر ترسو نباش دختر . محکم باش . 

شما که شرایطت اینطوریه باید کنترل کنی . اون که همیشه مواظبت نیست که چی میخوری . 

خب آخه میگه حواسم هست و اینا ازشم‌ میپرسم مطمعنی میگهههه آرهههه درصورتی که خب‌خودم متووجه میشم اما میگه قرص بخوری نمیدونم دیگه بعدا نمیتونی باردار بشی و اینا یه سری خوردم چندروز بعدش که پری شدم فهمید خب😭😭😭

ازمایش بدی همسرت از کجا میفهمه؟ بیبی بزنی چرا باید متوجه بشه مگه داخل دسشوییم باهات میاد

خب بیبی باید برم بگیرم و‌اونو نمیفهمه اما ازمایشو خب دستمو‌ببینه متوجه میشه چون منه خاک‌برسر سریع کبود میشم

با بیبی چکم مشخص میشه . صبح به هوای باشگاه که داری میری برو آزمایشگاه نزدیک . از کجا میخواد بفهمه ؟! ...

اگه باردار بودم باید چیکارکنم؟!😭

خب بیبی باید برم بگیرم و‌اونو نمیفهمه اما ازمایشو خب دستمو‌ببینه متوجه میشه چون منه خاک‌برسر سریع کب ...

😐😐😐کرم پودر بزن رو دستت از کجا میخواد بفهمه مگه بازرسی بدنیت میکنه

خب آخه میگه حواسم هست و اینا ازشم‌ میپرسم مطمعنی میگهههه آرهههه درصورتی که خب‌خودم متووجه میشم اما م ...

همیشه بدون این اتفاقات باعث آسیب به زن میشه و اگر شرایطشو نداری هر اتفاقی بیفته که بینتون هم دعوا بشه بهتر از اینه که بخوای بعدش خدای نکرده تصمیم اشتباه بگیری . وقتی اینقدر مطمئنه به خودش و اجازه پیشگیری هم از طرف تو نمیده ، باید متوجه بشه و کنارت باشه .