2777
2789
عنوان

ترس،استرس😭

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 79 پست
😐😐😐کرم پودر بزن رو دستت از کجا میخواد بفهمه مگه بازرسی بدنیت میکنه

یعنیییییی بیبیییی بزنم جواب نمیدهههههههه که میگید ازمایش؟؟؟؟ده‌روزه گذشته از زمان پریودیم

بِگُذار،صَبرداشتَن‌هُنَرِ(طُ)باشَد!KURD🤍🕊️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه باردار بودم باید چیکارکنم؟!😭

اولین کاری که میکنی با خودش مطرح کن . اگر واقعا محرم هستید که اینقدر بی قراری بیخوده . اصلا به تنهایی تصمیم نگیر که با هر قدم اشتباه ، مسیرتو خراب میکنی . 

همیشه بدون این اتفاقات باعث آسیب به زن میشه و اگر شرایطشو نداری هر اتفاقی بیفته که بینتون هم دعوا بش ...

خب من مشکلم همینههه اون مشکلی بااینکه باردار بشم نداارهههه اما من نمیخام من تصمیم‌به جدایی دارم منم که حالم کنارش بدهههه منم که دااااااارم نابود میشم هرچقددددرم ثابت کرد خیانت نکرده اما من باورم نمیشه نمیتونم اصلا ببخشیدا اینو میگم اما اصلا دیگه حسی بهش ندارم نمیتونم 😭

بعدم عزیزم کی گفته قرص باعث ناباروری همیشگی میشه این چرندیات برا ترسوندن توعه 

و از طرفی تنها راه پیشگیری قرص نیس 

کاندومم هس ک گمون نکنم همسرت قبول کنه استفاده کنه 

iUD هست پچ های پروژطترونی هس هزار و یک راه هست برو متخصص زنان که درست راهنماییت کنه مگه شوهرت پزشکه ک حرفاشو قبول میکنی

اولین کاری که میکنی با خودش مطرح کن . اگر واقعا محرم هستید که اینقدر بی قراری بیخوده . اصلا به تنهای ...

محرممه کاش نبود کاش دوست پسرم‌بود راحت ازش جدامیشدم اسم نحسش تو شناسنامم‌نبود خودشم شک‌کرده میگه تو چرا پریود نمیشی

بعدم عزیزم کی گفته قرص باعث ناباروری همیشگی میشه این چرندیات برا ترسوندن توعه   و از طرفی ...

دعا کن باردار نباشم بخدا ازش تاآخر همین ماه جدامیشم 

خب من مشکلم همینههه اون مشکلی بااینکه باردار بشم نداارهههه اما من نمیخام من تصمیم‌به جدایی دارم منم ...

شرایطت خیلی سخته . انشااله که آزمایشت منفیه ولی اگر هم مثبت باشه هر تصمیمی بگیری باید به همسرت پاسخگو باشی . کسی که آزمایش خون رو میفهمه و ازش حساب میبری و باید جوابگو باشی ، از همچین موضوعی به راحتی نمیگذره . اگر مثبت شد با مامانت این مسئله رو مطرح کن . به تنهایی تصمیم نگیر .

دعا کن باردار نباشم بخدا ازش تاآخر همین ماه جدامیشم 

امیدوارم که باردار نباشی اما همچین شرایطی که داری یا صحبت کن رابطه نداشته باشین یا ی روش درست و حسابی برا جلوگیریت داشته باش 

قبل از فک کردن به طلاق به ی مشاور هم فک کن شاید واقعا بتونه کمکت کنه بازم برات ارزوی ارامش دارم

شرایطت خیلی سخته و درکت میکنم . انشااله که آزمایشت منفیه ولی اگر هم مثبت باشه هر تصمیمی بگیری باید ب ...

خب به مامانم بگم هزارتا حرف بارم میکنه و‌میگه سریع عروسی کنید،به خودشم بگم ذوقم میکنه 

اما منکه نمیتوونم:)

من نمیخاااامش من نمیتووووووووونم من الان چندشبه نمیتونم بخابم چطورس میتونم باهاش زندگی‌کنم؟!بهش فرررصت دادم اما نمیتونم هضمش کنم حسی بهش ندارم زندگیم نابود شد تباااه شدم چطوری میتونم زندگی یه بچه ام خراب کنم؟؟؟:)

امیدوارم که باردار نباشی اما همچین شرایطی که داری یا صحبت کن رابطه نداشته باشین یا ی روش درست و حساب ...

من هزار بار بهش گفتم حسی بهش ندارم رابطه نمیخام اما گوش میده مگه؟!میگه درست میشه اشکال نداره 

ازخدا میخام جونمو بگیره راحت بشم 

بخدا زده به سرم امروز برم وسط اتوبان و خودمو بندازم جلو یه ماشین سنگین راحت بشم 

خب تو که حسی نداری چطور باهاش رابطه داری

چونکه هرکاااری کردم شاید بتونم فراموش کنم کاراشو 

شاید بتونم زندگیمو نجاااات بدم نمیشه واقعا نمیشه 

امیدوارم هیچکس تو شرایط من نباشه که درکم کنه:)

بعدم این موضوع کوچیکی نیس ک چرا درست باهاش در میون نمیذاری ی سر ماجرا اونه و حق داره بدونه و یک سر ماجرا تویی و حق داری ک نخوای رابطه داشته باشی حق داری ک پیشگیری داشته باشی بعدم ادمی ک خیانت کرده با چه اطمینانی بدون روش جلوگیری مث کاندوم ارتباط برقرار کردی