اولین کاری که میکنی با خودش مطرح کن . اگر واقعا محرم هستید که اینقدر بی قراری بیخوده . اصلا به تنهایی تصمیم نگیر که با هر قدم اشتباه ، مسیرتو خراب میکنی .
همیشه بدون این اتفاقات باعث آسیب به زن میشه و اگر شرایطشو نداری هر اتفاقی بیفته که بینتون هم دعوا بش ...
خب من مشکلم همینههه اون مشکلی بااینکه باردار بشم نداارهههه اما من نمیخام من تصمیمبه جدایی دارم منم که حالم کنارش بدهههه منم که دااااااارم نابود میشم هرچقددددرم ثابت کرد خیانت نکرده اما من باورم نمیشه نمیتونم اصلا ببخشیدا اینو میگم اما اصلا دیگه حسی بهش ندارم نمیتونم 😭
خب من مشکلم همینههه اون مشکلی بااینکه باردار بشم نداارهههه اما من نمیخام من تصمیمبه جدایی دارم منم ...
شرایطت خیلی سخته . انشااله که آزمایشت منفیه ولی اگر هم مثبت باشه هر تصمیمی بگیری باید به همسرت پاسخگو باشی . کسی که آزمایش خون رو میفهمه و ازش حساب میبری و باید جوابگو باشی ، از همچین موضوعی به راحتی نمیگذره . اگر مثبت شد با مامانت این مسئله رو مطرح کن . به تنهایی تصمیم نگیر .
شرایطت خیلی سخته و درکت میکنم . انشااله که آزمایشت منفیه ولی اگر هم مثبت باشه هر تصمیمی بگیری باید ب ...
خب به مامانم بگم هزارتا حرف بارم میکنه ومیگه سریع عروسی کنید،به خودشم بگم ذوقم میکنه
اما منکه نمیتوونم:)
من نمیخاااامش من نمیتووووووووونم من الان چندشبه نمیتونم بخابم چطورس میتونم باهاش زندگیکنم؟!بهش فرررصت دادم اما نمیتونم هضمش کنم حسی بهش ندارم زندگیم نابود شد تباااه شدم چطوری میتونم زندگی یه بچه ام خراب کنم؟؟؟:)
بعدم این موضوع کوچیکی نیس ک چرا درست باهاش در میون نمیذاری ی سر ماجرا اونه و حق داره بدونه و یک سر ماجرا تویی و حق داری ک نخوای رابطه داشته باشی حق داری ک پیشگیری داشته باشی بعدم ادمی ک خیانت کرده با چه اطمینانی بدون روش جلوگیری مث کاندوم ارتباط برقرار کردی