2777
2789
عنوان

ترس،استرس😭

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 79 پست
ده روز گذشته از زمانم احتمالش هست یعنی؟😭😭😭

اصولا بعد ده روز از عقب افتادن پریود ، احتمال بارداری در صورت نداشتن مشکل زمینه ای بالاس . اگر رابطه بدون کنترل داشتی احتمالش زیاده .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ترس چی؟ اینکه خون بگیرن؟ ممکنه برات درد اور باشه اما به این فک کن اگر باردار باشی و نخوای و یا حتی ب ...

عزیزدلم از جوابش میترسم اگه باردار باشم بدبخت میشم نمیتونم نگهش دارم چون همسرم آدم نیست😭😭😭😭

بِگُذار،صَبرداشتَن‌هُنَرِ(طُ)باشَد!KURD🤍🕊️

عقدیم،اصلااا شرایطشو ندارم واقعا جلوگیری طبیعیم داشتیم  کلا رابطمون داغونه خدایا دارم دیوونه م ...

قرص اورژانسی میخوردی اگه چیزی هم بود دیگه نبود 

طبیعی بهتر تا اونجوری 😂 اونجوری خیلی احتیاط میخواد راستی اسی شاید ب احتمال زیاد کیس داری برو سونو

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
اصولا بعد ده روز از عقب افتادن پریود ، احتمال بارداری در صورت نداشتن مشکل زمینه ای بالاس . اگر رابطه ...

وای نه تروخدا نگو،کاش سرطان گرفته باشم اما باردار نباشم چون نه میتونم نگهش دارم نه دلشو دارم سقط کنم خدا جونمو بگیره انشاالله😭

قرص اورژانسی میخوردی اگه چیزی هم بود دیگه نبود  طبیعی بهتر تا اونجوری 😂 اونجوری خیلی احتیاط م ...

مگه این آشغال میزاره قرص بخورم😭

مگه این آشغال میزاره قرص بخورم😭

برو دکتر منم ی مدت مثل تو شدم از کیست بود

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
وای نه تروخدا نگو،کاش سرطان داشته گرفته باشم اما باردار نباشم چون نه میتونم نگهش دارم نه دلشو دارم س ...

اصلا این حرفارو نزن . به هر حال اتفاقیه که افتاده . منطقی برخورد کن ، ساعت ۸ برو آزمایش بده . اول مطمئن شو و بعد با پارتنرت مطرح کن و تصمیم بگیر . با بیبی چک هم خودتو سر کار نذار . به هر حال چه مثبت بشه و چه منفی ، بالاخره باید بتا بدی . مستقیم برو آزمایش خون بده .