2777
2789

بیاین ببینیم چند نفریم😔

من شوهرم هی گفت ۱ گرم  طلا بخریم ولی من پول میخواستم انقدرم این چند وقت خون در جگر من کرد خرج میکنی خرج میکنی با اینکه من نه لباس میخرم نه تفریح دارم نه آرایشگاه میرم خرج خورد و خوراک و روزمره که پیش میاد مثلا باتری برای جارو شارژی و... منم گفنم نمیخواد کادو بدی باز میای حساب کتاب خرج رو میذاری رو دستم خیلی دلم گرفت ولی عوضش ۳ تومن از برادرم و پدر مادرم گرفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی 

حتی تبریکم‌ نگفته

منم روز مرد جبران میکنم مشکلی نداره😁

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔

هشت ساله چیزی نمیخره🤣

منم برام مهم نیست🥴

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

حالا فرصت هست  فردا تبریک میگه حتما

نه بابا

پارسالم نگفت 😂

مهم نیس برام 

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔

منم نگرفتم ولی خب شوهرم دیشب سه شب تا پنج بعدازظهرامروز سرکاربود توقع نداشتم که برام کادو بگیره ولی خب کلی برام حرف زد که میدونم توخیلی زحمت میکشی و نمیتونی استراحت کنی توبهترین مادردنیایی وهمینکه حداقل میدونه من چقدر اذیتم برام کافی بود

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

من کادو که هیچ تبریکم نگفت قهر بودیم همش منتظر بودم با گل یا شیرینی بگیره بیاد....حس میکنم افسردگی گرفتم...تبریک نگفت که هیچ باز سر مامانش بحث کردیم 

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

منم نگرفتم ولی خب شوهرم دیشب سه شب تا پنج بعدازظهرامروز سرکاربود توقع نداشتم که برام کادو بگیره ولی ...

قدرشو بدون...

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍