2777
2789
عنوان

10_۱۵ کیلو لاغری تا عید

979 بازدید | 34 پست

اول بگم من هیچگونه مسئولیتی قبول نمیکنم 

خودمم همین کارایی ک میگمو می‌خوام انجام بدم و نیاز دارم یکی باشه با اراده که با هم تا عید ادامه بدیم 

کارایی ک باید کنیم: 

۱ساعت ورزش روزانه 

صبح ها یک لیوان آب ولرم ناشتا میخوریم 

بعد قهوه ی خالص( منظورم اینه نسکافه و ...نباشه) با آب نصف یک لیمو رو مخلوط میکنیم تو آب و میخوریم

بعد از ناهار یک قاشق سرکه سیبو میریزیم تو آب ولرم و میخوریم 

و شب ها قبل از خواب یک قاشق چای خوری زنجبیل با آب ولرم مخلوط میکنیم و میخوریم 

استفاده از هر خوراکیی که توش شکر داشته باشه ممنوعه مثل شیرینی و شکلات و...

استفاده از هر چیزی که توش آرد باشه مثل نون و کیک و... ممنوعه 

یک روز در هفته روز رست هست و میتونیم هر چی خواستیم بخوریم 

:)                             

غیر اصولیه من از دکتر رژیم گرفتم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

غذاتونم کم کنین در کنارش باشگاه هم برین

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما 🤍ممنون بابت راهنماییت باشگاه که میرم ولی نمیتونم فعلا فراموش کم کنم ضعف میرم

خواهش‌ میکنم 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

غیر اصولیه من از دکتر رژیم گرفتم 

چرا غیر اصولیه پروتئین و ویتامین ها حذف نمیشه که شکرم که کلا حذفش عالیه آردم قراره تا دو ماه فقط نخوریم اون چیزایی هم که گفتم بخوریم اگر کسی حساسیت نداشته باشه و مشکل نداشته باشه مشکل ایجاد نمیکنن ورزشم که هم باعث کم کردن وزن میشه هم پوست شب نمیشه لطف میکنید بگیدکجاش بده ممنونم 💛

شما رژیم گرفتید تو ی ماه چقدر لاغر میشید ؟

حاجی دکتربه من کلاه قهوه روقدغن کرده حالاچی کارش کنم 😐😐😐

خب پس اگر ممنوعیت غذایی داری نباید بخوری به هیچ وجه بقیشو اگر مشکلی نداری پایه ای عمل کنیم؟

خب پس اگر ممنوعیت غذایی داری نباید بخوری به هیچ وجه بقیشو اگر مشکلی نداری پایه ای عمل کنیم؟

خواهرمشکلات فراوانه نمیدونم شروع کنم یانه سال بعدم یه عروسیه مهم داریم ترازوندارم ک ون لاغریم هم ندارم 😂😂😂لامصب

چرا غیر اصولیه پروتئین و ویتامین ها حذف نمیشه که شکرم که کلا حذفش عالیه آردم قراره تا دو ماه فقط نخو ...

ایناروولش کن من سال ۴۰۰لاغرکردم یه باراووففف اون سالانمیدونی چه رژیمای چرت وپرت میزاشتن رژیم آب رژیم آجیل رژیم چایی ازاین مضخرفات شماهیجیوحذف نکردی نوشته غیراصولیه 

خواهرمشکلات فراوانه نمیدونم شروع کنم یانه سال بعدم یه عروسیه مهم داریم ترازوندارم ک ون لاغریم هم ندا ...

خب شما اگر عجله نداری میتونی ماهی یک _ دو کیلو کم کنی کم کم که به وزن ایده آلت برسی 

خب شما اگر عجله نداری میتونی ماهی یک _ دو کیلو کم کنی کم کم که به وزن ایده آلت برسی 

گل عجله هست دروغ چراولی شک دارم من اون سالهاهمزمان واکسن زدم ورژیم داشتم بدنم نصفه جون شدیه جورایی میترسم لعنت به واکسن بدنم بی جون شده 

ایناروولش کن من سال ۴۰۰لاغرکردم یه باراووففف اون سالانمیدونی چه رژیمای چرت وپرت میزاشتن رژیم آب رژیم ...

دمت گرم پس اراده کردی 

من خودم با زنجبیل و ورزش تو یه ماه ۷ کیلو لاغر کردم بدون عوارض 

آره خودمم شنیدم رژیم یخ و آدامس و...😂

حالا آردو نمیشه تا ابد حذف کرد چون خیلی از چیزا با آرد درست میشه ولی واقعا حذف شکر از واجباته 

آب ولرم ناشتا هم بدنو پاکسازی می‌کنه هر کسی رژیمم نخواد بگیره باید سعی کنه بخوره از وقتی ک من میخورم پوستم خیلی بهتر شده