2777
2789
عنوان

لک بینی در بارداری چقد باشه خطرناکه

4316 بازدید | 68 پست
الان دو روزه لک بینی دارم و امشب ببخشید لخته های خیلی ریز قهوهای هم چند بار اومد و یکسری هم حالت بافتی داشت خطرناکه و این لک ها به چه میزان باشه خطرناک میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والللع دوستم خونریزی داشت فقط ایتراحت داشت تا ماه شش بعدش خونریزی قطع شد ا خالا هم بچه س سیزده سالشه
خدایا. کمک کن بچه هام رو به تا. بهترین نحو بزرگ کنم رحم لعبدکالضعیف [smiley]s/sm06.gif[/smiley][smiley]s/sm06.gif[/smiley]
من خودم تو بارداری قبلیم لکه بینی داشتم شیاف استفاده میکردم و شبی دوتا امپول تا اخر ماه دوم حالا هم بچه هام دو سالشون شکر خدا
خدایا. کمک کن بچه هام رو به تا. بهترین نحو بزرگ کنم رحم لعبدکالضعیف [smiley]s/sm06.gif[/smiley][smiley]s/sm06.gif[/smiley]
لکه بینی تهدید ب سقطه ینی پشت گوش بندازی بچه سقط میشه برودکترشیاف سیکلوژست ۴۰۰بده
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...
منم تا دو روز پیش لک های قرمز داشتم رفتم سونو خوب بود با اونکه شیاف میزدم صبح و شب بازم چند رو طول کشید وقتی رفتم دکتر آمپول داد و خیالم راحت شد فرداش که خواستم بزنم بعد چند رو قطع شد ... دیدم یه عاملش استرس بیش از اندازم بوده ولی استراحت کردم اب به و شیره انگور خوردم خداروشکر الان خوبم و امپولم نزدم
فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد... 
خب خودت بخر
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...