2777
2789
عنوان

کسی تجربه ارتودنسی داشته؟

101 بازدید | 14 پست

چقدر باید بمونه؟ و اینکه آیا روش دیگه ای نیست که جایگزین ارتودنسی شه و بهتر و سریعتر برای بهبود وضعیت دندان عمل کنه؟

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارتودنسی پیشرفته سریع عمل میکنه بستگی به وضعیت دندونات ممکنه تو کمتر از ۶ ماه ارتودنسیت تموم بشه. با ...

یعنی بعد ۶ماه میشه سیم ها رو در آورد؟چه جالب.شما نمیدونید هزینه‌ش چقدره

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

نه راه دیگه ای نیس  من دندونامم سالم سالم بودن  فقط یکی از دندونام یه مشکل داشت مجبور شد ...

چقدر هزینه دادی و چه مدت موند که دندونت درست شه؟

من الان هم دندونام ارتو هست

برای چه مشکلی انجام دادی؟کج بودن یا دندون نیش و..

و چقدر هزینه داشت؟

چقدر هزینه دادی و چه مدت موند که دندونت درست شه؟

الان ۲ ماهه تازه گذاشتم 

هنوز گفته باید ۱۶ الی ۱۹ ماخ بمونه 

۴۵ تومن 

البته ۲۰ تومن پیش دادم بقیه قسط

قبلشم که یه ۱۰ ۱۲ تومنی خرج ترمیم و عصب کشی اینا کردم 

(منو نکشت ولی یه چیزی اون روز توی من مرد:🖤)
الان ۲ ماهه تازه گذاشتم  هنوز گفته باید ۱۶ الی ۱۹ ماخ بمونه  ۴۵ تومن  البته ۲۰ توم ...

۴۵؟؟وااای خیلی زیاده،فکر نکنم هیچوقت بتونم انجام بدم💔

شما برای چه مشکلی ارتودنسی انجام دادید؟

۴۵؟؟وااای خیلی زیاده،فکر نکنم هیچوقت بتونم انجام بدم💔 شما برای چه مشکلی ارتودنسی انجام دادید؟

میتونی عزیزم‌

من سال ۹۸ رفتم گفتن ۸ تومن 

توان مالی نداشتیم نتونسم بکنم 

الان دیگه نهایت توانمو گذاشتمو کردم 

من کلا فک بالا و پایینم درسته دندونام ردیف ردیف 

فقط فک بالام کمی کوچیکه یکی از دندونام نتونسه  بیاد بشینه سرجاش

میتونی عزیزم‌ من سال ۹۸ رفتم گفتن ۸ تومن  توان مالی نداشتیم نتونسم بکنم  الان دیگه نهای ...

فکر کنم اگر مشکل دندان حادتر باشه پول بیشتری هم بگیرن.اخه منم چندسال پیش رفتم نتونستم انجام بده،الانم فکر نکنم بشه دیگه هیچوقت

فکر کنم اگر مشکل دندان حادتر باشه پول بیشتری هم بگیرن.اخه منم چندسال پیش رفتم نتونستم انجام بده،الان ...

ببین یه دکتر خوب پیدا کن 

از اونایی که تیغ نمیزنن جیبتو خالی نمیکنن و ارزش قائلن یعنی انسانیت تو وجودشون هست

اگه باهاش حرف بزنی تخفیف خوبی میده 

اولش رو یه مقداری بده بقیشم قسطی 

چند سالته؟

دندونات خیلی روهمن؟

نه زیادم فرق نمیکنه تو قیمت دیگه همون وقتو میزاره همون سیم رو سفارش میده میزاره

ببین یه دکتر خوب پیدا کن  از اونایی که تیغ نمیزنن جیبتو خالی نمیکنن و ارزش قائلن یعنی انسانیت ...

دکتر خوب و با وجدان پیدا نمیشه که.راستش همون مقدار اولیه هم ندارم،آره خیلی بده دندونام،۲۲سالمه

دکتر خوب و با وجدان پیدا نمیشه که.راستش همون مقدار اولیه هم ندارم،آره خیلی بده دندونام،۲۲سالمه

نگران نباش عزیزم .منم هیچ وقت فکر نمیکردم بتونم ارتو کنم 

ولی جور شد 

واسه توهم جور میشه مطمعن باش

خدا بزرگه