2777
2789

سلام، میگم فکر کنید مجبور بودید سالها با کسی که با حرفهاش و نوع برخوردش ناراحتتون میکنه زندگی کنین، بعد شما عکس العمل نشون میدید مثلا جوابش میدید، 

میگه من که چیزی نگفتم! اعصاب نداریا دعوا داریا!

دقت کردم دقیقا حرفهایب میزنه که ناراحت میشید حالا یا از قصد یا از نادانی نمیدونم!

بعد میخواد جوری نشون بده که شما تعادل روانی ندارید!

عضو نزدیک خانوادتون باشه 

چیکار میکنین؟ یه راه حل منطقی بگید لطفا

همیشه اون بیشعوری باشید که دیگران از ترس اینکه براتون سوءتفاهم پیش نیاد حرفاشون رو صد بار بسنجن خیلی بهتر از اینه که او ساده ای باشی که بیان سوارت بشن 

من هم چنین موردی داشتم هفت سال تحملش کردم اما یه دفعه آگاهانه از کوره در رفتم و هر چی که لایق خودش بود رو بی کم و کاست نثارش کردم یک الم شنگه ای تو فامیل به وجود اومد خیلی بهم سخت گذشت اما کوتاه نیومدم و در نهایت از شرش راحت شدم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب ابلحان خاموشیست ..سکوت 

آره دقیقا واقعا همینه👏👏👏👏👏👏👏👏

دائم دنبال اینه یه حرف نامربوط بزنه!

عصبیت کنه!!

بعد واکنش نشون بدی!!!

بگه عه چقدر بی اعصابی!!!!!!!

و ادامه کل کل کردن و بحث کش دادن و تنش درست کردن

آره دقیقا واقعا همینه👏👏👏👏👏👏👏👏 دائم دنبال اینه یه حرف نامربوط بزنه! عصبیت کنه!! بعد واکنش ...

ادامه دادن ب بحث ها ادم رو سبک میکنه حرف نزنی سنگین تری

دنیام همسرم 🤍بمونی برام بهترینم🤍
همیشه اون بیشعوری باشید که دیگران از ترس اینکه براتون سوءتفاهم پیش نیاد حرفاشون رو صد بار بسنجن خیلی ...

خیلی باهاش دعوام شده. فایده نداره!

بعد چون خانواده درجه یکمه

عذاب وجدانم میگیرم. چند وقت خوبیم

باز روز از نو، روزی از نو

جواب ابلحان خاموشیست ..سکوت 

من موافق نیستم در مورد بعضی آدما جواب نمیده اگر سکوت کنی فکر میکنن هر چی بهت میگن رو خودت قبول داری که هیچ

ی نمیگی باور کن بعضی آدما رو باید یه جاهایی کوبوند تا حساب کار دستشون بیاد

من موافق نیستم در مورد بعضی آدما جواب نمیده اگر سکوت کنی فکر میکنن هر چی بهت میگن رو خودت قبول داری ...

در موقع و زمان خودش اره ولی نه هر حرف و هر مکانی

دنیام همسرم 🤍بمونی برام بهترینم🤍
خیلی باهاش دعوام شده. فایده نداره! بعد چون خانواده درجه یکمه عذاب وجدانم میگیرم. چند وقت خوبیم با ...

خیلی دعوا نکن یبار برای همیشه محکم بکوبونش یا تا آخر عمر تحملش کن هر کی بی حرمتی کرد بی حرمتی میبینه احترام هر کس دست خودشه منم فامیل درجه یکم بود ولی خوب رفتاراش خیلی رو مخم بود بعد بحث که کش دار شد قسم و قرآن که من منظوری نداشتم که من زیر بار نرفتم بهش گفتم ذات خراب تو رو من میشناسم آخرشم بعد از بحث های ما همین بلاها رو سره چند نفر دیگه هم که ازش طرفداری میکردن آورد در نهایت گذشت زمان نشون داد من حق داشتم