2777
2789
عنوان

درخواست طلاق از طرف زن

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 22 پست
خود دادگاه وکیل رایگان داره برای مشاوره. سایت های مختلفی هم هست که بهت میتونن راهنمایی کنن. از من ...

آره تازگیا مردها یاد گرفتن ازدواج مجدد میگیرن بعضی از زن ها قبول میکنن ک زنش بشن با اینکه میدونن زن اول هنوز طلاق نگرفته

خود دادگاه وکیل رایگان داره برای مشاوره. سایت های مختلفی هم هست که بهت میتونن راهنمایی کنن. از من ...

هیچی ندارم فقط مدرکی ندارم اونم لج کرده ک طلاق نمیده 

مجبورم مهریه بذا م اجرا 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترک منزل کردم چون میزد فحاشی میکرد زندانی میکرد ولی مدرکی ندارم ثابت کنم ...مشاوره گفت اگه همکاری نک ...

وااای گفتی من یادم اومد 

انقدر پرو ان میگیرن دل سیر کتکت میزنن بعدش تو اتاق درم قفل انگار شهر هرته

شوهر من دقیقا همین بود

منم برداشتم یدفعه خودمو شل گرفتم شوهرم هلم داد زخمی شدم تا اخر یه مدرکی داشته باشم

مردم و زنده شدم تا حضانت بچمو بگیرم

هیچی ندارم فقط مدرکی ندارم اونم لج کرده ک طلاق نمیده  مجبورم مهریه بذا م اجرا

من نظرمو گفتم.تصمیمش با شماست.میتونی طلاق بدی.هم میتونی  چندسال منتظر بمونی تا خسته بشه طلاقت بده.

(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه میشدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

اگه برنگردی نفقه هم بهت تعلق نمیگیره و یک حکم نمیدونم چی هس میدن ک مرد میتونه ازدواج کنه

از خدامه ازدواج کنه دست از سرم برداره 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...