2777
2789
عنوان

درخواست طلاق از طرف زن

419 بازدید | 22 پست

اظهار نامه اومده برام از طرف همسرم ک برگردم 

باید چه کار کنم نمیخام برگردم خیلی اذیتم کرده دوستش ندارم 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درخواست طلاق دادی؟

اظهار نامه از طرف خود شخصو میشه جواب نداد و ندید گرفت.

کاری که من همش میکردم.

ولی خب اون مدرکش میکرد و میزاشت رو پرونده دادگاه.که البته تاثیری نداشت.

ترک منزل کردی؟

باید با وکیل حرف بزنی.

ولی اگر درخواست طلاق دادی مراحل طلاقتو طی کن.

(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه میشدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

درخواست طلاق دادی؟ اظهار نامه از طرف خود شخصو میشه جواب نداد و ندید گرفت. کاری که من همش میکردم. ...

ترک منزل کردم چون میزد فحاشی میکرد زندانی میکرد ولی مدرکی ندارم ثابت کنم ...مشاوره گفت اگه همکاری نکنه رای نمیره دادگاه پرونده ت همینجورمبمونه ممکنه تا شش ماه همینجور بمونه 

من از این جا خواهم رفت ...و فرقی هم نمی کند فانوسی داشته باشم یا نه ، کسی ک میگریزد از گم شدن  نمیترسد ...
ترک منزل کردم چون میزد فحاشی میکرد زندانی میکرد ولی مدرکی ندارم ثابت کنم ...مشاوره گفت اگه همکاری نک ...

خود دادگاه وکیل رایگان داره برای مشاوره.

سایت های مختلفی هم هست که بهت میتونن راهنمایی کنن.

از من که این راهو رفتم بشنوی 

میگم که کاشکی مدرک می‌داشتی و وارد این جریان می‌شدی.

بدون مدرک خیلی سخته خیلی سخته.ممکنه چندسال طول بکشه.ترک منزل کردی می‌تونه تمکین بگیره.نری تمکین کنی.نه نفقه بهت تعلق میگیره.اونم‌میتونه اجازه ازدواج مجدد بگیره.

سکه هم که قسط بندیش طولانیه.

دوست ندارم اینو بگم.

چون تو تاپیک های قبلیت دیدم کار نداری و پولم نداری.

برگرد خونه و مدرک حور کن.مدرک از پزشکی قانونی و هرچی که دیگه میتونی از بی اخلاقیش.پول ندادنش.زندانی کردنت.فیلم بگیر صدا ضبط کن.جوری که نفهمه.من‌خودم. یکی از مدارکم تو کیفری و حقوقی صدا بود و اقرار طرف.

.چندتا مدرک داشته باشی.هم نمیتونه تمکین بگیره اگه از خونه رفتی.هم طلاقت راحت تره.

(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه میشدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨