2777
2789

خطاب به همه ی اونایی که نامادری هارو قضاوت میکنن،فکرکنید دارید بچه ی یه بنده خدایی که مادرش فوت کرده یا طلاق گرفته رو بزرگ میکنید و ازته دلتون دوسش دارید و براش مادری میکنید اما میشنوید حرف ادمایی رو که هرازگاهی زیر لب میگن بمیرم براش فلانی زیر دست نامادری بزرگ شده،واییی فلانی نامادری  داره لباساش کهنه وبه دردنخورن  یا بچه هارو میکشن یه گوشه میگن نامادری ات بهت غذا میده؟مواظبته؟؟؟  خب اخه ادم عاقل  وقتی داری میبینی داره براش مادری میکنه این چه حرفیه؟یعنی طرف خودش عقل نداره منتظره تاشما بهش تذکر بدین؟؟؟    خب نامادریه بدبخت میشینه باخودش میگه من هرکاری میکنم کسی قدرمو نمیدونه همه هم به چشم زن بابا نگام میکنن خب بزار واقعااا نقش نامادری سیندرلا روبازی کنم حرفاشون به حقیقت بپیونده

دخترخانوما فکرکنید پدرمادرتون هی بهتون میگن توهیچی نمیشی  نمیتونی با جایی برسی درحالیکه داری تلاش میکنی  خب حرف خانواده توی مغزتون تاثیرمیزاره میشینین میگین اینا که هی میگن هیچی نمیشی  قدرمو نمیدونن پس بزار هیچی نشم

واقعاااا دیوونه میشم وقتی ازنامادری هابدمیگین  لیاقت میخواد نامادری بشی هربار که برای بچه ی دیگ مادری میکنی،بغلش میکنی وبوسش میکنی  به قولی یه مادربزرگی  انگار رفتی ضریح امام حسین رو گرفتی وبرگشتی  انقدر که خدا برات پاداش مینویسه 

دقیقا روز مادر مصادفه با سالگرد ازدواج نامادری وبابام میشه ۱۱ سال که دارم کنارش زندگی میکنم و ازش ممنونم که برای منو داداشم مادری کرده و حرف بقیه و طعنه و کنایه های مردم و حتی پدرم روش تاثیرنزاشته  وهمیشه خوب بوده   لطفا هیچوقت هیچ نامادری روقضاوت نکنید  و توی رابطه اش با بچه ها دخالت نکنید نامادری ها مقصر هیچ اتفاقی نیستن بلکه اونایی که قضاوت میکنن عامل رفتار نادرست نامادری هاهستن

دخترعموی من نامادری داره..

نامادری ایشون زمین پدریشو فروخت فرستاد المان تا پزشکی بخونه والا نمیدونم چرا اینجا عجیبن

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
دخترعموی من نامادری داره.. نامادری ایشون زمین پدریشو فروخت فرستاد المان تا پزشکی بخونه والا نمیدونم ...

اره واقعاااا من  دلم میخواد سرمو بکوبم تودیوار وقتی میبینم همه روباهم جمع میبندن و قضاوت میکنن 

من همیشه هم میگم اگه مامانم زنده بشه و قرارباشه بین نامادری ام و مامانم یکیو انتخاب کنم حقیقت نامادری ام روانتخاب میکنم چون لایق بهتریناس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بسا نا مادریایی که هزاربار از مادر واقعی بهترن، همین امروز مادرم حرفایی بهم زد که الا قرص خوردم و ...

خدانکنه عزیزم❤مطمئن باش هیچ مادری ازته دلش راضی نیس بچه اش اتفاقی براش بیفته

همکار من نامادری داشت، مادرخودش فوت شده بود. همیشه میگفت بابت داشتن همچین نامادری ای خیلی خوشحاله چو ...

کاش توی هرتاپیکی که درباره نامادریه مثل شما کسی بیاد وبگه ازخوبیای نامادریا وسختیاشون

قرارنیس همه رو باهم جمع ببندیم

اسم نامادری مادرشوهر خواهرشوهر جاری بددررفته،همه مث هم نیستن

دقیقا…..آدم با شعور و با وجدان برای همه خوبه نقشش، چه مادر ، چه نامادری، جاری، زنداداش، خواهر شوهرو ……

ولی مردم رو نصبیت  آدما گیر دارن

خدانکنه عزیزم❤مطمئن باش هیچ مادری ازته دلش راضی نیس بچه اش اتفاقی براش بیفته

همه مادر ها یکی نیستن عزیزم، من هشتمین دختر این زن در امید پسردار شدنش بودم، تمام نفرت و کینه ای که از اطرافیانش بخاطر پسر نداشتن گرفت رو به من منتقل کرد میدونم تقصیر خودش نبوده تو زندگی خیلی زجر کشید باعث نفرتش از من شده همین امروز بهم گفت تو دختر من نیستی منم مادر تو نیستم بشین دوباره درس بخون دانشگاه راه دور بیار برو از این خونه بعدم شوهر کن کلا برو دیگ نیا 🙂

همه اینجوری نیسن ....من بعضی وقتا از دست دخترم عصبانی میشم بداخلاقی میکنم میگم طفلی اونایی که نامادری آن...اگه همین رفتارو کنن به شدت قضاوت میشن و کلی انگ بهشون میخوره 

باید حسابی صبور باشن و باگذشت 

خدا واسه هم حفظتون کنه ...خیلی خوبه که شما هم قدر دانین 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
همه اینجوری نیسن ....من بعضی وقتا از دست دخترم عصبانی نیشم بداخلاقی میکنم میگم طفلی اونایی که نامادر ...

دقیقا همینجوره من نامادری ام گاهی خواهرم (دخترش)کتک میزنه یا دعواش میکنه بعدمیگه اگه کسی ببینه اینو اینجوری میزنم کسی چیزی نمیگه ولی اگه وقتی کوچیک بودی باتو همچین رفتاری میکردم میگفتن نامادری

مرسی