2821
2789
عنوان

شوهرم

281 بازدید | 20 پست

بعضی وقتا واسه برادرش خورد خوراک میخره دیروز رفتم  پیاماش دیدم داداشش بهش پیام داده نوشابه بیار با تخم مرغ سیگار واسم بیار چند بار بهش گفتم کمکش نکن حتی بهش پول تو جیبیم میده..ب نظرتون چجوری از هم جدا شون کنم خیلی ازین برادرشوهرم متنفرم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وا برادرشه این کمک نکنه کی کمکش بده عب نداره گلم

اخه چرا باید حق خودمو بچمو بدم ب یکی دیگه وضع خودمونم خیلی خوب نیست فعلا شوهرم تا الان خیلی کمکش کرده خیلیم قدرنشناسه فرداش یادش میره چیا واسش کرده

خب دادششه دلش میسوزه براش .اگه معتاد نیس برا مواد بش نمیده کاری نداشته باش خداروخوش نمیاد

نه معتاد نیست زنشم طلاق داده ولی خوب کار نمیکنه تا الانم شوهرم خیلی کمکش کرده 

اخه چرا باید حق خودمو بچمو بدم ب یکی دیگه وضع خودمونم خیلی خوب نیست فعلا شوهرم تا الان خیلی کمکش کرد ...

تو چه بگی چه نگی اون کار خودشو میکنه پس حرص الکی نخور ولش کن تا ابد که نمیتونه حمایتش کنه

تو چه بگی چه نگی اون کار خودشو میکنه پس حرص الکی نخور ولش کن تا ابد که نمیتونه حمایتش کنه

خدا لعنتش کنه خیلی نفرینش میکنم دیگه راهه اخرم اینه قهر کنم برم خونه بابام واسش شرط بزارم که ب برادرش پول نده تا ب گوش برادرش برسه ازش پول نمیگیره

[QUOTE=323088344]خدا لعنتش کنه خیلی نفرینش میکنم دیگه راهه اخرم اینه قهر کنم برم خونه بابام واسش شرط بزارم که ب برادر ...[/QUOTE

خودتو میخای خدای نکرده دربه در کنی واسه یکی دیگه

چشم پوشی کن اونم ایشالله میره سرکار زنشو طلاق داده انگیزه نداره بسپار به خدا درست میشه انشالله

نه معتاد نیست زنشم طلاق داده ولی خوب کار نمیکنه تا الانم شوهرم خیلی کمکش کرده  

عب نداره فدااشم خدا بزرگه انشالله هرچی میده اون خدا صدبرابرش نصیبتون کنه

بخاطر پول زندگیتو خراب نکن فداتشم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز