2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 20 پست
[QUOTE=323088344]خدا لعنتش کنه خیلی نفرینش میکنم دیگه راهه اخرم اینه قهر کنم برم خونه بابام واسش شرط ...

بخدا زورم میاد یکی حق منو دخترمو بخوره ادم قدر نشناسیه تا الان خیلی بهش کمک کردیم بخدا شوهرم واسش زن گرفت ۸ ساله پیش نامزد کرد شوهرم واسه زنداداشش ی النگو خرید ۷۰۰تومن ی گوشی خرید میرفت ب نامزدش سر بزنه از شوهرم پول میگرفت من ک راضی نبودم شوهرم پول مارو میداد بهش تا زندگیش نابود شد همیشه ب شوهرم میگم چون من راضی نبودم پول بهش میدادی بخاطر همین  زندگیش نابود شد 

من شوهرم بیشتر از نصف حقوقشو خرج خونوادش میکنه  من اصلا کاری ندارم بخدا تشویقشم میکنم

اخه اگه پدر مادرش بود فرق میکرد..ولی پدرشوهرم خودش حقوق داری تازه کمک اون یکی پسراش میکنه ولی شوهرم از روز اول دستش تو جیب خودش بود یا داشتیم خوردیم یا نداشتیم نخوردیم ..میبینی ی وقتای شوهرم بیکار میشه چند ما من باید با سختیاش بسازم ولی اون اینه خیالشم نیست پولم داشته باشه میگه ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا زورم میاد یکی حق منو دخترمو بخوره ادم قدر نشناسیه تا الان خیلی بهش کمک کردیم بخدا شوهرم واسش زن ...

یکم صبوری کن شوهرتم تا یه جایی میتونه خرج کنه تااخرش عمرش که نمیتونه داداششو تامین کنه که

عزیزم سخت نگیر حستو خوب کن نسبت به برادرشوهرت

به خودت بگو الهی داشته باشه شوهرم وبه اونایی که

نیاز دارن کمک کنه بدنیست که عزیز دلم خدابیشترم بهتون میده ارج وقربتون پیش خدا محفوظ میمونه خلاصه حال خودتو بدنکن 

اخه اگه پدر مادرش بود فرق میکرد..ولی پدرشوهرم خودش حقوق داری تازه کمک اون یکی پسراش میکنه ولی شوهرم ...

یعنی این حرفاتو کاملااا درک میکنم منو اوایل زندگی هیچی نداشتیم پرشوهرم خیلی داشت به همه پسرو عروساش پول داد ی ریالی به ما داد من باز گفتم خدا بزرگه وجدانش ایجوره الان همشون محتاج شوهر منن  ولی من مثل اونا نیستم دریغ نمیکنم.توم بی خیال

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز