2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سعی کن طبعی بهش برسی ورزش بفرست

پودر سنجد و کنجد وبادام خودت درست کن مخلوط کن روزی ی قاشق بده بخوره پای مرعم خوبه.میله بارفیکس نصب کن هر روز چند بار اویزون شه

پسرم ۹ سالش با اینکه استخوناش صعیف با این کارا نزاشتم قدش کوتاه بمونه  الان ۸ سال ۸ ماهش ۱۴۲ قدش

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
پودر تو جی بریزم بخوره؟

اگه دوست داشت با شیر اگه ن لازم نیسن خالی هر روز ی قاشق صبح ی قاشق شب بده بخوره .بادام و سجند کلسیم مودر نیاز بدنش تامین میکنندکنجد ۸ برابر شیر کلسیم داره

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
قاشق غذاخوری؟

اره سر خالی 

دوهفته هر روز دوباره بده ببین تاثیر داشت دیکه هر روز یبار ناشتا بده بینش ی هفته نده دوباره شروع کن ب بدنش ب اصطلاح شک وارد کن