ولی نمیدونم چمه حوصله هیچی ندارم دلم میخواد بخوابم خیلی احساس تنهایی میکنم .میگم کاش یکی بود که دوسم داشت براش مهم بودم ولی هرکی هم شناختم بیشتر باعث تنهاییم شده دیگه سال هاست تنهام کاش مثل قبلنا با انگیزه و شاد بودم
منم احساس تنهایی میکنم با یه پسر تو اینستا دوست شدیم یعنی رفیق شدم البته قبل از من به مدت 6 ماه با یه دختر دیگه دوست بوده که میگفت مثل خواهرشه و براش خیلی مهم بوده تا نصف شب برای همدیگه پیام میدادن و یدفعه اون دختر حساب کاربری شو حذف میکنه و این هم دربدر دنبالش میگرده و یک میلیون و خردی هزینه هکر میکنه تا با اطلاعاتی که ازش داشته پیداش کنه اخرشم پیداش نکرد برای من اوایل که باهم دوست بودیم همش از اون میگفت و تعریف میکرد من اوایل درکش میکردم میگفت همه جا دنبالش گشتم و نمیدونم چی شد یهو گذاشت رفت منم بهش میگفتم خب اگر تو براش مهم بودی قطعا یهو نمیرفت ولت کنه و میگفت نه من مثل اون بی وفا نیستم و دنبالش میگردم تا پیداش کنم تا اینکه یک روز یه عکسی از دست شکسته اون دوستش که میگفت مثل خواهرمه برام فرستاد منم زدم تو گوگل دیدم عکس فیک بوده دست خودش نبوده بعد بهش گفتم و برخورد بهش ناراحت شد گفت زمانی که با هم دوست بودیم میدونستم یچیزایی دروغ میگه بهم به روش نمیاوردم ولی دیگه توقع نداشتم عکس دست شکسته برام فیک بفرسته !! دیگه گفت من فراموشش کردم و برام مهم نیست دیگه دنبالش هم نمیگردم منم هرازچندگاهی اسمشو که میاوردم میگفت نه اسمشو نیار لطفا من فراموشش کردم ولی من ته دلم میدونستم یادش هست هنوز تا اینکه دو روز پیش تو اینستا زیر یه پست نوشته بود کی رو مثل خواهرت میدونی تو کامنت ها تگش کن این دوست منم اومده بود اون دوست قبلیش که میگفت مثل خواهرمه رو تگ کرده بود من دیدم خیلی ناراحت شدم ته دلم خالی شد من همیشه زیر همه پست های دوستی تگش میکردم و براش پست های دوستی میفرستادم ولی اون با وجود اینکه اون ولش کرده بود و رفته بود و نبود تگش کرده بود ولی منکه بودم درحال حاضر منو تگ نکرده بود!! شما بودید ناراحت نمیشدید احساس کردم بهم اهمیتی نمیده و دروغ میگه من بهترین دوستشم و هنوز دلش پیش اون دوست قبلیشه!! اب خودم ناراحت شدم که اینهمه بهش میگفتم بهترین دوست می و محبت میکردم بهش و براش پست های خوشگل میفرستادم دیگه سرد شدم نسبت به دوستی مون 🥺
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
واقعا!!؟ من همیشه وقتی میرفنم اینستا منتظر پیامش بودم یا وقتی بهش پیام میدادم چشم انتظار بودم تا اینکه کی جوابمو بده در حالیکه بعضی وقتا خیلی دیر جواب مو میداد و میرفت تو اکسپلور فیلم نگاه میکرد یعنی یجورایی نسبت به پیام هام بی اهمیت بود حتی وقتایی که نمیومد اینستا دلم براش تنگ میشد چندبار هم خواستم بلاکش کنم دیگه باهاش حرف نزنم ولی نمیدونم یجور وابستگی پیدا کردم بهش نزدیک 5 ، 6 ماه میشه پیام میدیم بهم عجیبه چطور با اون دوست قبلیش تو این مدت اینقدر صمیمی شده بود که برای پیدا کردنش هرکاری میکرد ولی با من اینقدر صمیمی نشده که ایدیمو تگ کنه زیر اون پست راستش دیگه خودمم خسته شدم از کلنجار رفتن باهاش هرچی میگم میگه نه اینطور نیست و همینجوری ایدی شو تگ کردم که اگر روزی دید بدونه اون مثل خواهرم بود و از این حرفا ولی من قانع نشدم دلم بدجوری شکست! الانم دیگه مثل قبل بهش بها نمیدم و برام مهم نیست! راست میگن هرچه به ادما بیشتر بها بدی ازت دور میشن و میرن به کسی بها میدن که براشون هیچ ارزشی قائل نیست
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
واقعا!!؟ من همیشه وقتی میرفنم اینستا منتظر پیامش بودم یا وقتی بهش پیام میدادم چشم انتظار بودم تا این ...
من تقریبا همچین چیزیو تجربه کردم ببین اینا دوس داشتن نیس تو هم افتادی تو تله ، اون ادمم همینجور چون اون ادم یهو ترکش کرده عزیز شده تو هم چون بین دو نفر انتخاب اپن پسر تو نبودی اون مهم تر . باور کن من تو همچین تله ای بودم اما مطمعن باش تو با ارزشی زیبایی لیاقت توجه بالایی و چیزی ک این ادم بهت نمیده قطعا یکی دیگه بهت میده
من تقریبا همچین چیزیو تجربه کردم ببین اینا دوس داشتن نیس تو هم افتادی تو تله ، اون ادمم همینجور چون ...
دقیقا بنظرت یعنی منم ترکش میکردم میرفتم عزیز میشدم براش!؟ 🥲😅الهی تو هم همینجور برات اتفاق افتاده!؟ 🥺کاش همون اول نیفتیم تو تله همچین ادمهایی بی معرفتی 😓
دقیقا مثل تو نه برا من همیشه انکار میکنه تابلو هست عاشق یکیه ولی به دروغ میگه نه هیچکسی دوس نداره خی ...
ای خدا خداکنه هیچکس دلش یهویی نشکنه خیلی سخته برای من این اتفاق افتاد انگار یه لحظه ی نفر اب سرد ریخت رو سرم در این حد شوکه شدم 🥺توهم ولش کن همچین ادمی رو لیاقت ترو نداره نه اون لیاقت منو داره نه این لیاقت ترو فقط خودمون و حروم میکنیم اینجوری 😔
دقیقا مثل تو نه برا من همیشه انکار میکنه تابلو هست عاشق یکیه ولی به دروغ میگه نه هیچکسی دوس نداره خی ...
عزیزم میای باهم دوست بشیم؟ باهم درد و دل میکنیم هراز چندگاهی من فقط مجازی با همین یه پسر رفیق شدم که اینم قدرمو نمیدونه بخدا من برای دوستام خیلی ارزش قائل میشم عزت احترام محبت انگار که فقط از اون یه دونه تو این دنیا وجود داره ولی هیچوقت دیده نمیشم و شانس خوبی ندارم منم توقع دارم وقتی به طرف مقابلم خیلی بها میدم و دوستش دارم اونم همینقدر بهم بها بده و دوستم داشته باشه الان دوست دارم یه رفیق دختر مجازی داشته باشم، پسرا بدرد رفاقت نمیخورن قبول میکنی باهم اشنا بشیم؟