2777
2789
عنوان

من خیلی حساس؟

89 بازدید | 19 پست

مثلا یکبار داشت بدون اجازه ازم فیلم میگرفت بش گفتم تو این شرایط فیلم نگیر زشت میوفتم گفت زشت هستی..

چند روز پیشم که رفته بودیم بیرون من برای خودم ی کرم پودر خریدم و وقتی تستش کردم گفتم کاش روشن تر میگرفتم این خیلی تیره اس..

برگشت گفت حالا فکر میکنی الان بلوری؟

جدا از اینا من استخون بندیم خیلی ظریفه و همیشه مسخرم میکنه میگه تو خیلی لاغری!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا باهاش موندی؟؟؟؟ این احتمالا از فقط از اینکه کسی سمتش نمیره با شماست... یعنی یه موقعیت یکم بهتر پیدا کنه میره.. چرا خودتو کوچیک میکنه.. با یه لگد بدرقش کن....

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
این بی تربیت کیه ؟

دوستمه

خیلی اعتماد بنفسمو اورده پایین با حرفاش و واقعا درک نمیکنم چرا..

چطویر بعضیا میتونن اینقدر بی فکر حرف بزنن و به اثر حرفشون رو طرف مقابل اصلا فکر نکنن؟

چرا باهاش موندی؟؟؟؟ این احتمالا از فقط از اینکه کسی سمتش نمیره با شماست... یعنی یه موقعیت یکم بهتر پ ...

من مشکلمو به یکی دیگه ام گفتم و اون گفت حالا دوستین دیگه.. باهات شوخی کرده!

ولی اینا شوخی نیستن..

اصلاااا شوخی نیست!

من مشکلمو به یکی دیگه ام گفتم و اون گفت حالا دوستین دیگه.. باهات شوخی کرده! ولی اینا شوخی نیستن.. ...

ببین کلا توی زندگیت با هیچ کس رو دربایستی نداشته باش.. هر کی میره روی اعصابت بندازش بیرون.. بخصوص این که هیچ نسبتی هم باهاش نداری.. به مرور اعتماد به نفستو کامل از بین میبره.. با یکی باش که برات ارزش قائل باشه... قطعا با یکی دوست شدی که بهت خوش بگذره و حالت خوب بشه نه اینکه بدتر ببخشیدا ریده بشه به اعصابت....

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم