2777
2789

من اوایل ازدواج رو رفتار شوهرم با خانمای دیگه حساسیت نشون دادم (صمیمی رفتار میکرد باشون شوخی میکرد و...) شوهرم اینو کرد نقطه ضعف م سو استفاده میکرد برای حرص دادنم

منم الان مدتیه وانمود میکنم برام مهم نیست و زبونن هم میگم برام مهم نیست حتی اگه زن یا دوست دختر بگیری

یکی از فامیلامون دوست دخترشو چند باری برده خونش و جلو خانمش بوسشم کرده و... 

بعد منم گفتم خانمه چطوری اینو تحمل کرده من اصلاً برام مهم نیست تو هزار بارم خیانت کنی ولی اینجوری بیاریش خونه جلو چشمم تحملش سخته یعنی من هیچ ارزشی ندارم و... 

از اون روز تا بحث خیانت میشه شوهرم میگه میارم خونه طرفو

نظرتون 🤔

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

مردا همیشه و همیشه و همیشه رو نقطه ضعف خانما زوم میکنن

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شدت متنفرم از این اخلاق زنایی که میگن برام مهم نیست خیانت کنی 

خلی؟؟؟ الان دیگه بدون عذاب وجدان راحت خیانتشم می کنه 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

اصلاً چرا سر همچین چیزایی بحث میکنید.

خیلی جدی و مهربونم تو یه موقعیت خوب باهاش صحبت کن که بعضی چیزها آدم رو به زندگی دلسرد می‌کنه و یکی از اون چیزها صحبت و شوخی در مورد همچین چیزهایی هستش. بهش بگو خوشت میاد من هی از مردای دیگه تعریف کنم و بگم می‌خوام طلاق بگیرم و با فلاتی و فلانی بعدش ازدواج کنم.

اگه میخوای زندگیت دوام داشته باشه این موضوعات رو حتی به شوخی هم به زندگیت راه نده.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۴.۱ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30

به نظر من اون فقط اینو نمیگه گه تو رو اذیت کنه 

اون واقعا خیانت میکنه

حالا یا الان یا بعدا اگه موقعیتش پیش بیاد 

کسی الکی همچین شوخی ای نمیکنه

عاقلانه تر فکر کن

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫