2777
2789
عنوان

تیتر بتا

1595 بازدید | 20 پست

بچه ها کسی بوده تیتر بتاش بعد از ۶ روز تاخیر ۳۱ بوده  بعد از ۱۰ روز تاخیر تیتر بتا یعنی ۷۲ ساعت بعد دوبرابر بشه و ۷۱ بشه یعنی ۴۸ ساعت نره بالا ۷۲دساعت بره بالا ، تا وقتی هم بتا ۲۰۰۰ نرسه چیزی تو سونو مشخص نمیشه دکتر رفتم بهم گفت چون دوبار سقط داشتی اونا هم زیاد نرفتن بالا ولی بهتر از این یکی بود اولین تیتر بتا اونا ۳۰۰ بود بهم گفت همش بخاطر بی کیفیت بودن تخمک هست باید آمپول های سینال اف و لتروزل بخوری تا چند تا تخمک برات بسازیم و یکی از شانست با کیفیت در بیاد در حالی که من ۴ ماه اصلاح سبک کردم زندگی کامل سالم و ورزش و قنددو شیرینی حذف و فست و فود حذف و آجیل و مغزها میخوردم شب ها زود میخوابیدم صب ها زود بیدار میشدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه معلوم مشکل از اسپرم شوهرته. اون آزمایش داده؟ مال من تقصیر شوهرم بود 

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

عزیزم سونو بده وضعیتت مشخص بشه

بعدم اگر فولیکول داری باردار نمیشی یا عفونت دارید جفتتون یا اسپرم شوهرت ضعیفه یا... 

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

والا من با همون داروهای دکتر که به شما پیشنهاد داده حامله شدم سقط شذ توی هفت هفتگی با وجود قلب

بعد سقط اصلاح سبک کردم و .. بعد از شش تا پریدی از سقطم ( تقریبا هشت ماه اصلاح سبک ) مجدد حامله شدم و اینبار بارداری خوبی داشتم، کاش یه پنج ماه اصلاح سبک می کردی بعد میرفتی اقدام

قبل از اقدام هم فولیکولهات رو با سونو چک می کردی

به هر حال امیدوارم این بارداریت هم به سرانجام خوبی برسه

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
عزیزم سونو بده وضعیتت مشخص بشه بعدم اگر فولیکول داری باردار نمیشی یا عفونت دارید جفتتون یا اسپرم شو ...

باورتون نمیشه از سقط دومی قشنگ ۵ ماه جلوگیری داشتم و اصلاح سبک کردم زندگی کامل سالم و سونو رفتم بهم گفت از تنبلی در اومدی یکی فولیک بالغ ۲۳ داری یکی فولیکول غالب ۱۶ و ضخامت رحمت خوبه از لحاظ عفونت هم درمان کردم خودمو میگم تنها چیزی انجام ندادم کاریوتایپ و ایمنی و عکس رنگی و تیروئید هم نداشتم اما بعضی ها میگن تیروئید پنهان دارن 

والا من با همون داروهای دکتر که به شما پیشنهاد داده حامله شدم سقط شذ توی هفت هفتگی با وجود قلب بعد ...

نمیدونم به کل نامید شدم آخرین بار رفتم سونو بهم گفت از تنبلی در اومدی یک فولیکول بالغ ۲۳ و یک فولیکول غالی ۱۶ داشتم بعد از ۴ ماه اصلاح سبک ماما گفت مجازم ب اقدام موندم چیکار کنم ماما بهم میگه بعدا حتما آزمایش ایمنی و کاریوتایپ و باز مجدد آزمایشات هورمونی چک کنم و تیروئید پنهان از طریق آنتی تی پی او چک کنم گفتم بزار از این فارغ شم برم سفت و سخت همه چیز انجام بدم و اصلاح سبک همچنان ادامه بدم

والا من با همون داروهای دکتر که به شما پیشنهاد داده حامله شدم سقط شذ توی هفت هفتگی با وجود قلب بعد ...

یک سوال شما روغن مصرفیتون توی اصلاح سبک چی بود ؟ زیتون بود? و اینکه شما آنتی مولرین هورمون همون ذخیره تخمدانتون روی چند بود؟ میگن پلی کیستیک های چاق زودتر نتیجه میگیرن و راحتره کارشون اما پلی کیستیک های لاغر و پریودی های منظم کارشون سختره من علائم پلی کیستیک فقط موهای زائد و ریزش مو دارم پریدی ها منظمه و این ۳ بار حاملگی خودم طبیعی باردار شدم 

یک سوال شما روغن مصرفیتون توی اصلاح سبک چی بود ؟ زیتون بود? و اینکه شما آنتی مولرین هورمون همون ذخیر ...

برعکس میگی لاغرا بهتر نتیجه میگیرن

بعدم حتما شوهرت مشکل داره آزمایش dfi بهش بگو بره بده

حتما باید مرکز ناباروری بده

یادت باشه ازمایش اسپرم معمولی نیستا

اسمش هست dfi

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
یک سوال شما روغن مصرفیتون توی اصلاح سبک چی بود ؟ زیتون بود? و اینکه شما آنتی مولرین هورمون همون ذخیر ...

کنجد بیشتر می خورم به ندرت زیتون

روغن کنجد هم از حلوا ارده فروشی های شهرمون می گیرم نه بسته بندی مغازه ای، در واقع نگهدارنده و … نداره …

انتی مولرین فک کنم ۱ و ۷ دهم بود

من چاق نبودن قد ۱۶۹ وزنم قبل از اصلاح سبک و تو کرونا که از بی تحرکی چاق تر شده بودم ۷۵ بود 

اصلاح سبک که کردم و البته توضیح دادم سقط هم داشتم که کلا شیره ام رو کشید وزنم ۵۹ شد! و در واقع با وزن تقریبا ۶۰ کیلوگرم باردار شدم، 

قندم بالا بود ناشتا ۹۸ بودم که با اصلاح سبک اومده بود ۸۲ ! منم جوش داشتم که ماه دوم اصلاح سبک تمامش رفت فقط ریزش موهام مقاوم بود که بعد از ۸ ماه خوب شد که در واقع خورد به حاملگیم

والا اون چیزایی که ماما گفته چک کنی رو برو چک کن 

اصلاح سبکت رو ادامه بده 

اگر شوهرت اکی باشه ان شالله باردار میشی و بارداری سالمی هم خواهی داشت

فقط اینو میدونم قرص های هورمونی فایده ندارن! نه برای بارداری نه برای جوش صورت نه برای پریدی و ….

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
برعکس میگی لاغرا بهتر نتیجه میگیرن بعدم حتما شوهرت مشکل داره آزمایش dfi بهش بگو بره بده حتما باید ...

آره مورفولوژی نگا کردن گفتن  ۵۰ هست خوبه نیازی به dfi نیست 🥲🥲🥲🥲🥲🥲

کنجد بیشتر می خورم به ندرت زیتون روغن کنجد هم از حلوا ارده فروشی های شهرمون می گیرم نه بسته بندی مغ ...

اصلاح سبک رو که همچنان دارم انجام میدم اما یادمه ساشه اینفولیک مامای اصلاح سبکی بهم داد روزی دوبار میخوردم موهای زائد کمتر شد و ریزش موها کمتر بعد از دوماه خیلی تعجب کردم اما بعد از ماه سوم ساشه اینوفولیک یکی کرد دوباره ریزش موها و موهای زائد برگشت من آنتی مولرین هورمون روی ۱۰ هست که میشه تنبلی شدید و خانوم فلورا تاجیک که اصلاح سبک رو اختراع کردن گفتن پلی کیستیک های به شدت لاغر و تنبلی شدید کارشون سخته چون تپل ها وزن پایین بیارن نصف راه رو رفتن اما لاغرها باید اضافه وزن کنن و نباید هم بالاتر بره یه جورایی ب تعادل برسونن برا همین سخته و یکسالی شاید سالیان سال طول بکشه ولی من وقتی ساشه اینوفولیک دو تا میخوردم فولیکول های بالغ ۲۳ داشتم و ریزش موها از نصف هم کمتر شد من اصلاح سبک که شده جزو روتین زندگیم باید برم دنبال کارای دیگه مثل ایمنی و کاریوتایپ که کروموزم ها چک میشه و آنتی تی پی او هم چک کنم شاید تیروئید پنهان دارم و آزمایشات هورمونی مجدد چک کنم 

آره مورفولوژی نگا کردن گفتن  ۵۰ هست خوبه نیازی به dfi نیست 🥲🥲🥲🥲🥲🥲

نه ربطی نداره اصلا

حتما باید بره بده dfi