2777
2789
عنوان

تیتر بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 20 پست
نه ربطی نداره اصلا حتما باید بره بده dfi

پس اینو هم اضاف میکنم ب موارد دیگه الان هم باید کاریوتایپ هم ایمنی هم dfi هم تیروئید پنهان که جزو ایمنی حساب میشه انعقادی دادم مشکلی نبود، گفتم نمیدونم این دفعه خدا چه سرنوشتی برام میخواد رقم بزنه تکلیفم که مشخص شد یک دل سیر گریه میکنم و بغضم میریزم بیرون و خودمو رها میکنم و نمیخوام حس شجاع بودن ب خودم بدم بعد از چند هفته خودمو خالی کردم دوباره بلند میشم میرم دنبال کارام فقط واقعا چند هفته نیاز دارم گریه کنم خالی شم 

نه ربطی نداره اصلا حتما باید بره بده dfi

گاهی اوقات میگم همیشه هم علم نیست خیلی چیزا دست خدای مطلق هست وقتی کسی میتونه مرده رو زنده کنه و مریم مقدس رو بدون همسر مادر کرد و زلیخا رو جوان کرد و کوه‌ها رو میشکنه و دریا رو نصف میکنه پس منم از همون خودش میخوام قطعا او بخواد میشه  همه ی راه هارو میرم چون خودش میگه از تو حرکت از من برکت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس اینو هم اضاف میکنم ب موارد دیگه الان هم باید کاریوتایپ هم ایمنی هم dfi هم تیروئید پنهان که جزو ای ...

ببین من برای به اولم هرچی نازایی داشتم به کنار بدبختیام تا خدا یه بچه بهم داد

سر دومی که الان باردارم تاپیکامو ببین تقریبا مال دوماه پیش

دیگه رها کردم گفتم هرچی شد هروقت شد من دیگه عمرمو اعصابمو توانمو تو این راه نمیذارم رها میکنم هروقت خدا خواست

شوهرم ترسیده بود چون واقعا دخترم تنهاست و گناه داره

دیگه دقیقه همون ماهی که اصلا به بادارب فکر نکردم باردار شدم

چه خبره نفهمیدیم جوونیمون چی شد

هربار نزدیکی فقط به این فکر کنه ادم که الام باردار شدم نشدم گامو بالا بگیرم چی بخورم چی نخورم دارو ضرر نداشته باشه و... 

تقریبا 20 روز زندگی نرمال داشتم! بدون فکر به بارداری

الصا از موعدم چند روز گذشته بود برام مهم نبود گقتم بالاخره پریود خددش میاد دیگه

دیدم نیومد و پادرد دارم یه بیبی چک بدون اطلاع شوهرم گذاشتم ددیم مثبته

هنوز قاطی رخت چرکا گذاشتم هربار میرم سر میزنم اخه بیبی چک مثبت غیر از سر دخترم تو این چند سال ندیده بودم!!! 

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
ببین من برای به اولم هرچی نازایی داشتم به کنار بدبختیام تا خدا یه بچه بهم داد سر دومی که الان باردا ...

منم حقیقتا خسته شدم از وقتی اصلاح سبک میکنم از همه دور شدم چون جامعه ایتجور زندگی نداره مثلا هر جا بری روغن مصرفی بازاریه چه بدونم دلت سفر میخواد غذای بیرون رستوران میخواد میگن بده نخوریم غذای بیرون کلا شدم خونه نشین و همش در حال آشپزی غذای سالم شوهرم میگه ول کن یکم برو بگرد آشپزی نکن به خودت استراحت بده اصلاح سبک واقعا مسیر سختیه و صبر زیادی میخواد که بدنت رو درست کنی 

منم حقیقتا خسته شدم از وقتی اصلاح سبک میکنم از همه دور شدم چون جامعه ایتجور زندگی نداره مثلا هر جا ب ...

خوب اصلاح سبک 40 روز نهایت دوماه هست چرا انقدر طولانی

ولی سعی کن چیزای خیلی تابلو نخوری

مثلا سوسیس کالباس دیگه همه میدونن نخوری

نوشابه

من نوشابه خوردم قسنگ انگار استخوانم کاغذ شده تحمل نداره

غذاهای طبیعی هم با مصلحش بخور حله دیگه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
خوب اصلاح سبک 40 روز نهایت دوماه هست چرا انقدر طولانی ولی سعی کن چیزای خیلی تابلو نخوری مثلا سوسیس ...

آره دقیقا همه چیز رعایت کردم ولی رفتم بتا دادم خداروشکر زفت بالا ۱۳۱۲ شد ساک بارداری فقط دیده شد بدون جنین ولی افتادم لکه بینی و گفتن دو هفته دیگه بزم ببینم جنین هست و قلب تشکیل شده یا نه ببین سپردم دست خدا همه دکترا ناامیدم کردن بنظرم اون بالایی بخواد غیرممکن هارو ممکن میکنه