2777
2789
عنوان

جای من بودین رفت و آمد میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 2861 بازدید | 60 پست

عزیزم شما مهربونی رو قلبا انجام بده مطمئن باش خدا هوای دلت رو داره به هر حال نوه دختری اوناست و دلشون براش پر میزنه یادگار دخترشونه بوی دخترشون رو میده نزار محروم بشن خدا این بزرگواری شما رو میبینه و نمیزاره اتفاق بدی بیوفته به خدا شک نکن هر چیزی که اون بخواد همون میشه. 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

اگر بخوای منصفانه به ماجرا نگاه کنی، اونا هم حق دارن یادگار دخترشونو ببین و باهاش حرف بزنن. وگرنه همین دختر وقتی بزرگ بشه میگه خانواده‌ی مادر خدابیامرزم چقدر سرد و بی‌تفاوت بودن نسبت به من. 

به نظرم شما در حق این دختر مادریتو بکن، محبت کن، ولی روابطشو با خانواده‌ی مادرش قطع نکن. بالاخره اون دختر داره زیر دست شما تربیت میشه و رشد میکنه. و بزرگ که بشه محبت‌های شما رو فراموش نمیکنه. اصلا ممکنه اگر بخوای روابطشو قطع کنی، همین بهانه بشه که وقتی بزرگ شد باهات دشمنی کنه. 

البته ، نگرانی‌های شما رو هم درک میکنم، آینده واقعاً قابل پیش‌بینی نیست. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترت دوست داره بره؟

وقتی مییاد خونه مادرشوهرم اره دوس داره چون واسش خوراکی هم میخره

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
عزیزم شما مهربونی رو قلبا انجام بده مطمئن باش خدا هوای دلت رو داره به هر حال نوه دختری اوناست و دلشو ...

عزیزم خونه مادرشوهرم همو میبینن تلفنی صحبت میکنن ولی دوس داره بریم خونش

اگر بخوای منصفانه به ماجرا نگاه کنی، اونا هم حق دارن یادگار دخترشونو ببین و باهاش حرف بزنن. وگرنه هم ...

اره حق میدم بهشون ولی دوس ندارم بریم خونش..خونه مادرشوهرم همو میبینن...

☹ خب همونجا میبینه دیگه نمیخاد برین وبیاین

حرفه منم همینه ولی پیغام می‌فرسته بیان خونم واسه شام😐

عزیزم خونه مادرشوهرم همو میبینن تلفنی صحبت میکنن ولی دوس داره بریم خونش

با یه مشاور کودک صحبت کن و اگر نظرشون خلاف این بود به مادربزرگ دخترت بگو که مثلا فلان روانشناس گفت واسه روح و روان دخترتون خوب نیست  و... ولی شاید همین نرفتن و ممنوع کردن راه کینه رو باز بکنه و وقتی دخترتون به سن استقلال رسید بخواد فکر کنه وای چه مادر بدی هستم نزاشته برم سمت مادربزرگم یا خونش

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

خدایی این چه قانونیه که بچه باید کلا سمت خانواده پدر باشه؟!من خودم تازه مادر شدم اگه خدایی نکرده اتفاقی برام بیفته مسلما دوست دارم دخترم پیش خانواده خودم باشه تا خانواده شوهرم،اونا هم خانوادش حساب میشن،یعنی مادرشوهر مادربزرگ حساب میشه ولی مادر زن نه؟!