2777
2789
عنوان

جای من بودین رفت و آمد میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 2862 بازدید | 60 پست
با یه مشاور کودک صحبت کن و اگر نظرشون خلاف این بود به مادربزرگ دخترت بگو که مثلا فلان روانشناس گفت و ...

ما اگه رفت وامد کنیم راهه دخالت باز میشه زندگیم بهم میریزه

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
خدایی این چه قانونیه که بچه باید کلا سمت خانواده پدر باشه؟!من خودم تازه مادر شدم اگه خدایی نکرده اتف ...

شما اصلا خوندی من چی گفتم

مادرش فوت شده بچه پیشه باباش بوده حالا کا ازدواج کردیم بچه پیشه خودمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما اگه رفت وامد کنیم راهه دخالت باز میشه زندگیم بهم میریزه

نمیتونی با مادرشوهرت صحبت کنی بگی که میترسی زندگی و آرامش دخترت بهم بریزه؟ به هر حال دوتا خانم هم سن حرف همدیگه رو بهتر میفهمن

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
شما اصلا خوندی من چی گفتم مادرش فوت شده بچه پیشه باباش بوده حالا کا ازدواج کردیم بچه پیشه خودمون ...

بله خوندم کامل متوجه شدم،ولی خانواده اون بنده خدایی که فوت شده مادربزرگ این بچه هستن،اینم نوه اونا میشه،حقشونه که ببینن

نمیتونی با مادرشوهرت صحبت کنی بگی که میترسی زندگی و آرامش دخترت بهم بریزه؟ به هر حال دوتا خانم هم سن ...

فکر کنم باید همین کار کنم

وقتی مییاد خونه مادرشوهرم اره دوس داره چون واسش خوراکی هم میخره

خوراکیها تکراری میشن این محبت هست که پایداره، مطمئن باش توکه ازمادری براش کم نزاشتی اونم نمیتونه ازت دل بکنه پس غصه الکی نخورمخصوصا که بچه میره مدرسه ونیازهست یه مادرباسوادکنارش باشه درساشوکمک کنه لباسهاشومرتب کنه مخصوصا مخصوصا که جلسات انجمن اولیاورفت وامد بهمدرسه هست وباران افنخارمیکنه همچین مادری روداره وبه دوستاش نشونش بده و......ذره ای ترس به دلت راه نده.❤

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁

به مادرشوهرتم بگو که لطفا رفت وآمدهای بیهوده بااین خانوم رو قطع کنه چرا که آینده وافکارباران آسبب میزنن

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁

سلام پسته جون 

اميدوارم ك خوب باشي

چقد زمان زود ميگذره از سن فسقلي ها ميشه فهميد

توي اون تاپيك گفتي دخترت ٥ سالشه 

حتما خيلي بلا شده 

ي روزم مياي سايت ميگي مادربزرگ شدي

نترس دخترت از پيشت نميره وقتي بزرگ بشه

توي فاميل مورد مشابه داشتيم دختر هم وقتي فهميد ك مامان بابايي ك بزرگش كردن مامان باباي ژنتيكيش نيستن با اينكه خيلي شر وشور بود و ازش انتظار نميرفت درك كنه ولي گفت مامان باباي من همين دو تا هستن زحمتم رو كشيدن تنهاشون نميذارم

بعدم تا اون موقع اصلا شايد اونا زنده نبودن الكي خودتو گرفتار اين فكرا نكن وقتي اينهمه سال با بچه نبودن قطعا خيلي سخت ميشه ي دفعه تو بزرگسالي بخاد بره با اونا ضمن اينكه باباش ك مث شير بالا سر اين بچس اونا هيچ كاري نميتونن بكنن همون ك بچه رو خونه مادرشوهرت ميبينن كافيه

سلام پسته جون  اميدوارم ك خوب باشي چقد زمان زود ميگذره از سن فسقلي ها ميشه فهميد توي اون تاپ ...

سلام عزیزم

حرفهات اول صبحی خیلی بهم انرژی داد😍😍😍😍

ممنونم

شما اصلا خوندی من چی گفتممادرش فوت شده بچه پیشه باباش بوده حالا کا ازدواج کردیم بچه پیشه خودمونه

بچه پیش پدرشم باشه حق قانونی پدربزرگ مادربزرگ مادری هستش که با نوه ملاقات کنن.

شما اگه بخوای سخت بگیری خودت آسیب میبینی،چون بچه بزرگ میشه و قضاوت میکنه،اگه شما با دخترت خوبی مطمئن باش دخترت شمارو مادر خودش میدونه از پیشت هیج جا نمیره،زنعموی منم فوت شد ،زنعموی جدید بچه هاشو بزرگ کرد،بچه هاشم با خانواده مادر اصلی رفت و آمد میکنن،اما عاشق مادری هستن که بزرگشون کرده،حتی زنعموی الانیم با خانواده زنعموی فوت شدم خودشم رابطه داره

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
بچه پیش پدرشم باشه حق قانونی پدربزرگ مادربزرگ مادری هستش که با نوه ملاقات کنن.شما اگه بخوای سخت بگیر ...

دختره منم میبینه ولی ماهی یک بار خونه اونا منم باهاشم