سلام عزیزانم نامزدم خیلی واسم وقت نمیذاره(نامزدم هست)عقد نکردیم دیگ نحمل ندارم فقط جمعه زنگ میزنه و میاد پیشم کل هفته بیخبرم و نهایتش یکی دوتا پیام
الان ۵ماهه اینجوری شده دیگ نمیکشم هرچی بهش میگم هم بیفایدست مامانم میگ جداشو چونک بدرد نمیخوره دوساله نامزد هستیم فعلا شرایط ازدکاج نداریم منتظرم بدهیهاش تمام بشه و قسطهاش صتف کنه یکم دیگ مونده انشاءالله مامانم الان نشسته پیشم میگ شاید واقعا فشارکاری روشه(از۸صبح تا۹شل شاگرد مکانیک و کارواشه)حداقل کاشکی پول درمیاورد حقوقشم زیاد نی والا بنظرم کسی ک کسی دوس داشته باشه ۵دقیقه در روز واسش وقت داره😭😭خودم دوسش دارم خیلیییی اما خیلییی هم دارم اذیت میشم😭😭😭
الامن استخاره گرفتم تو گوگل ببینم جدا بشم یا نه دوبار زدم خوب در اومد چیکارکنم؟
دیگ نمیخوامش از صبح زنگش میزنم جواب نمیده اما یکلحظه آنلاین شده استوری گذاشته راجب کارش
فقط پنجشنبه محل میزاره اونم چونکه جمعه ها برم پیشش و وقت خالیش پر بشه الکی چارتا حرف ازدواجم میزنه ک ادم خر کنه
نمیدونم چ کنم😭😭بخدا قدرش میدونم ک داره زحمت میکشه اما هرچیزی حدی داره این دیگ شورش دراورده😭همش بهم میگ صبرکن درس میشهمیدونم اگر جداشم خودم بیشتر داغون میشم چونکه شدید عاشقشم😭😭😭اما واقعا شرایط سختی دارم میگذرونم😭حتی ب خواهرشم گفتم اونم نمیدونست چی بگه اصلا حرف تو گوش همسرم نمیره چسبیده ب کارش