2777
2789

سلام عزیزانم نامزدم خیلی واسم وقت نمیذاره(نامزدم هست)عقد نکردیم دیگ نحمل ندارم فقط جمعه زنگ میزنه و میاد پیشم کل هفته بی‌خبرم و نهایتش یکی دوتا پیام

الان ۵ماهه اینجوری شده دیگ نمی‌کشم هرچی بهش میگم هم بی‌فایدست مامانم میگ جداشو چونک بدرد نمیخوره دوساله نامزد هستیم فعلا شرایط ازدکاج نداریم منتظرم بدهی‌هاش تمام بشه و قسط‌هاش صتف کنه یکم دیگ مونده ان‌شاءالله مامانم الان نشسته پیشم میگ شاید واقعا فشارکاری روشه(از۸صبح تا۹شل شاگرد مکانیک و کارواشه)حداقل کاشکی پول درمیاورد حقوقشم زیاد نی والا بنظرم کسی ک کسی دوس داشته باشه ۵دقیقه در روز واسش وقت داره😭😭خودم دوسش دارم خیلیییی اما خیلییی هم دارم اذیت میشم😭😭😭

الامن استخاره گرفتم تو گوگل ببینم جدا بشم یا نه دوبار زدم خوب در اومد چیکارکنم؟

دیگ نمیخوامش از صبح زنگش میزنم جواب نمیده اما یکلحظه آنلاین شده استوری گذاشته راجب کارش

فقط پنجشنبه محل می‌زاره اونم چونکه جمعه ها برم پیشش و وقت خالی‌ش پر بشه الکی چارتا حرف ازدواجم میزنه ک ادم خر کنه

نمیدونم چ کنم😭😭بخدا قدرش میدونم ک داره زحمت میکشه اما هرچیزی حدی داره این دیگ شورش دراورده😭همش بهم میگ صبرکن درس میشهمیدونم اگر جداشم خودم بیشتر داغون میشم چونکه شدید عاشقشم😭😭😭اما واقعا شرایط سختی دارم میگذرونم😭حتی ب خواهرشم گفتم اونم نمی‌دونست چی بگه اصلا حرف تو گوش همسرم نمیره چسبیده ب کارش

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راه حل دادم تاپیکای قبلی امتحان کن از اویزون بودن و سوال جواب کردن و کنترل و غر زدن و گیر دادن و .. دست بردار مثل ۵۰ ۶۰ هزار خانم دیگه زندگیتو عوض کن تجربه هاشونو بخون کمکت میکنه چطور رفتار کنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

من بودم نمیموندم

احتمالا اصلا شناخت پیدا نکردین از هم تو این مدت رو چه اساسی میخواین ادامه بدین

نمیگم آدم بدیه ولی کسی که اصلا وقتی نداره که برای رابطش بذاره که حتی روزی یه ربع هم یه زنگی چیزی نزنه چه اصراری داره برای ازدواج

به کار خودش بچسبه مگه ازدواج امتحانه بخوای الکی پاسش کنی

عقد نیستی چطور خانوادت اجازه میدن بری پیشش؟

میریم بیرون دور می‌زنیم محرم هستیم اما عقد دایم نکردیم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

قبلی رو قفل کردی اومدم اینجا بهت بگم 

چرا یکم رابطتتون طول میکشه و خونوادتو دوستیتونو میفهمه بهش میگید نامزد!

اولا شما تو تاپیک قبلی نوشتی طلاق بگیرم 

بعد میگی جمعه ها برا اینکه برم پیشش الکی حرف ازدواج میزنه 

بعد میگی حرف تو گوش همسرم نمیره!

تو داری با این حرفات خودتو گول میزنی و سخت قراره قبول کنی!

ولی از این دوست پسرت برات نه شوهر در میاد نه چیزی 

مردی زنی و بخواد یه ثانیم ازش بی خبر نمیمونه

میشه برا سلامتی مریضمون دعا کنی اخه خیلی جوونه😭

مگه میشه پنج دقیقه درروز وقت نزاره ی پیام دادن یه ثانیه بیشتر نیست کسی دوستت داشته باشه وقتشم پیدا میکنه منو شوهرم نامزد که بودیم صبح ۶میرفت سرکار ۱۰شب برمیگشت میومد در خونمون اگه شده پنج دقه همو میدیدیم 

قبلی رو قفل کردی اومدم اینجا بهت بگم  چرا یکم رابطتتون طول میکشه و خونوادتو دوستیتونو میفهمه ب ...

عزیزدلم نامزد هستم و محرم هستیم

میگم حس میکنم الکی داره حرف ازدواج میزنه و پشیمان شده

اسرار داره دوست پسرش همسرشه 

اره😆😆😆😆😆😆😆یاد یه دختره افتادم تو اینستا يهو تو اکسپلور من اومد بالا دختره بنده خدا سطح پایینه یه پسره اومده سمتش حالا ولش کرده آبروی پسررو برده عکسای پسررو با شماره تلفنشو تلفن خواهر پسره ادرسشون همرو پخش کرده بیچاره دختره دست فروشه اصرار داره اون منو میخواسته بگیره پسره شکایت کرده این تعهد داده مزاحم نشه خلاصه یاد اون افتادم

عزیزدلم نامزد هستم و محرم هستیم میگم حس میکنم الکی داره حرف ازدواج میزنه و پشیمان شده

عقد نکردین چجوری محرمین

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود