2777
2789
عنوان

سوال شرعـــی ب دادم برسین😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 27 پست
این چه حرفیه آخه مگه ایشون با دستگاه خودپرداز ازدواج کرده که فقط کارکنه ..دوران نامزدی که همه کلا وق ...

والابخدا از اول همین کارش همین بود و حمالی هم اصلا واژه مناسبی نیست داره زحمت می‌کشه 

منم کاملا قدرش میدونم امـــا هرچیزی حدی داره

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

حتما مادرت هم متوجه شرایط هست و میگه جدا شو 

ولی نظر منو بخوای همین که مطمئن باشی نهایت تلاشت رو کردی اما نشده هیچ وقت پشیمون نمیشی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنی سرش جای دیگه گرم نیست؟ من اولش بهش حق دادم گفتم بدبخت از بس سر کاره وقت نمیکنه اما اینکه می ...

اره یکلحظه انلاین شد و راجب کارش استوری گذاشت

ن بابا همش سرکاره زندگیش شده کار حالا کاشکی پدل هم در میاورد همش داره قسط و بدهی میده😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

والابخدا از اول همین کارش همین بود و حمالی هم اصلا واژه مناسبی نیست داره زحمت می‌کشه  منم کامل ...

کسی که حد و حدود کار و خانواده رو ندونه تا ته اش آسیب داره الان تو رو عقده ای می‌کنه پس فردا بچه هاتون

بعد ازدواج اگه نیاز باشه بیشتر کار کنه که تو اذیت میشی، الان که تحمل نداری مطمئن باش بعدها فحش میده بهش، که همه کارا زندگی با تو هست

شایدم یه روز بشه بین همه زنهای این شهر.....تو رو ببینم و آروم بگیره این دل تنگ....
نامزد رسمی هستین یا رل مل

نامزدیم گلم رل بود خو بلاکش میکردم😂

نامزدیم گلم رل بود خو بلاکش میکردم😂

خوبه پس فکر کردم از این رابطه های رل ملی هس

عزیزم  تو خودت بهتر از همه اونو میشناسی باهاش حرف بزن حرفاتو بهش بگو

و یه تلنگر!!!!

ببین کلا به مرد جماعت زیادددد رو نده

نمیگم کلا رو نده ها نه😐

ولی مردا از اینکه دختری اویزونشون باشه دم به دیقه پیام بده توجه بخواد از اینا دوری میکنن کلا ذاتشونه

اما اگه یکم بی محلی کنی چار دست پا میان سمتت😅

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد...

ببین یجوری باش که اون بیشتر دلتنگت بشه تا تو خودتو کمرنگ کن گاها

چشم😭😂😘

هنوز که عقد نکردین اینهمه سرده بعد ازدواج چی میخواد بشه... پولم که نداره بیخیالش شو بابا 

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان