2777
2789
عنوان

سوال شرعـــی ب دادم برسین😭😭

370 بازدید | 27 پست

سلام عزیزانم نامزدم خیلی واسم وقت نمیذاره(نامزدم هست)

دیگ نحمل ندارم فقط جمعه زنگ میزنه و میاد پیشم کل هفته بی‌خبرم و نهایتش یکی دوتا پیام الان ۵ماهه اینجوری شده دیگ نمی‌کشم هرچی بهش میگم هم بی‌فایدست (از ۸صبح میره سرکار تا ۹شب یکسره شاگرد مکانیک و کارواشه )

و مامانم میگ جداشو چونک بدرد نمیخوره

خودم دوسش دارم خیلیییی اما خیلییی هم دارم اذیت میشم😭😭😭

الانم استخاره گرفتم تو گوگل ببینم جدا بشم یا نه دوبار زدم خوب در اومد چیکارکنم؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

همیشه درکش کردم هیجوقتم غر نزدم بخدا هیچوقت خیلی کم پیش اومده غر بزنم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ نمیخوامش از صبح زنگش میزنم جواب نمیده آنلاین شده استوری گذاشته

فقط پنجشنبه محل می‌زاره اونم چونکه جمعه ها برم پیشش و وقت خالی‌ش پر بشه الکی چارتا حرف ازدواجم میزنه ک ادم خر کنه

ببینید استخاره برا جایی که کاملا پنجله پنجاه موندی تردید داری . الان واقعا مردد بودی؟یا دلت باهاشه ...

دلم باهاشه کار حرف مادرم ندارم واقعا خساه شدم همین الان مامانم اومده میگ شاید واقعا فشار کاری داره

بیچاره پسره حیف شد بخاطره تو داره حمالی میکنه ازصبح تاشب

این چه حرفیه آخه مگه ایشون با دستگاه خودپرداز ازدواج کرده که فقط کارکنه ..دوران نامزدی که همه کلا وقف هم هستن میگه هفته ای ی بار تلفنی خب داره اذیت میشه....

چقدر غیر منطقی

دیگ نمیخوامش از صبح زنگش میزنم جواب نمیده آنلاین شده استوری گذاشته فقط پنجشنبه محل می‌زاره اونم چون ...

مطمئنی سرش جای دیگه گرم نیست؟

من اولش بهش حق دادم گفتم بدبخت از بس سر کاره وقت نمیکنه

اما اینکه میگی انلاین میشه استوری میزاره ولی جواب تورو نمیده اصلااا طبیعی نیست.

یه کلام بهش بگو تکلیفتو مشخص کنه یا کلا بره یا عین آدمیزاد بمونه. اینطوری روانت نابود میشه

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

دلم باهاشه کار حرف مادرم ندارم واقعا خساه شدم همین الان مامانم اومده میگ شاید واقعا فشار کاری داره

نمیدونم خوب فکر کن استخاره هم که کردی.

درسته زحمت می‌کشه ولی ببین تحمل این سبک زندگی رو داری؟