2777
2789
عنوان

زندگی سخته

98 بازدید | 10 پست

کم میارم همش 

چند وقته حالم خیلی بده داشتم گریه میکردم مامانم میگفت کاش بچه بودی هنوز تا مثل بچگیات هرکاری میکردم بتونی خوب شی و دیگه غصه نخوری:)

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

من فکرمیکنم واسه ما فقط سخته من ی دردایی تو یک سال کشیدم ک هیچی نگم بهتره

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فکرمیکنم واسه ما فقط سخته من ی دردایی تو یک سال کشیدم ک هیچی نگم بهتره

امسال افتضاح بود خدا میدونه چند شب میخواستم‌ تموم کنم نمیدونم میشه امید داشت دیگه یا نه

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 
الهی غصه نخورعزیزم توالان یه نی نی کوچولوداری غصه بخوری اونم ناراحت میشه🤩🤩❤️❤️

مهربون❤️‍🩹 من نی نی تدارم، اونم مُرد💔

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏

به خدا قدر همین حرفی که مادرت بهت زده بدون رو دنیا می ارزه ما کلا اومدیم اینجا زجر بکشیم زیاد از این دنیا توقع نداشته باش

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
الهی بگردم اخه تیکربارداری داشتی فکرکردم نی نی داری🥺🥺

اره عزیزم بارداربودم ولی مرد، ممنون از همدردیت🙏

الهی خدا بیامرزتشونن روحشون شاد🖤خدا بهت صبر بده

ممنونم عزیزم زنده باشید