2777
2789
عنوان

چرا من تو این سن باید اینجوری باشم

139 بازدید | 12 پست

20 سالمه زیر بغل بیکینی زانو قوزک پا آرنج همه جام تیره شده پاهام دون دون شده مثه پوست مرغ موهام داره می‌ریزه شکممم کامل ترک پشت زانو ترک داره  موهام کامل پوسته نمی‌دونم چیکار کنم خسته شدم از خودممم شوهرممم همش به رحم می‌کشه 

خودش پوستش سفید سفید شکمش تخت تمیز مرتب من با دوتا بچه اینقدر شلخته شدم خدااااا میگه تو برو بخودت برس من پول میدم نمی‌دونم چیکار کنم

شوهرت بیمغرفته بخاطربچع ها اینطوری شدی

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب  سن اونم کمه میگه دلم میخواد پوست و هیکلت عالی باشه

خوب بگو پول بده برم همه رو مثل رور اول حتی بهترکنم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
ننت خیلی درست گفته💜

خودم الان زندگیم تفریبا درحال پروفاشیه

همه فکر میکنن شوهرم چقد مهربون وخوبه

اگرم جداشم همه منو مقصر میدونن

خودم الان زندگیم تفریبا درحال پروفاشیه همه فکر میکنن شوهرم چقد مهربون وخوبه اگرم جداشم همه منو مقص ...

الهی مشکلاتت به زودی زود حل شه

نزار نگاه کردن به بشقاب بقیه غذای خودتو سرد کنه
خب چه کارهایی انجام بدم مثه اول بشع

برا تیرگی که بعضی دکترا سفید میکنن برا پوستتم از همونا سوال کن شایدم کار خودشون باشه

دکتر زنان منظورمه

پیج دکتری ک پسرمو به دنیا آورده دارم اینقد استوری میذاره درمورد سفیدی تیرگیا لابیا پلاستی.....براموهاتم ک باید ذارو تقویتی بخوری همش بادکتر وپول حل میشه