2777
2789

من متولد ۸۶ ام مامانم میگه ابن تابستون ۱۷ و تموم میکنی میری. ۱۸

ابنطوریع؟

آخه زدم گوگل و ماشین حسابم زده ۱۶ سال 

کدوم درسته

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗

منم این مشکل و داشتم در واقع ۱۶تموم هستین توی ۱۷هستین اما اصولاً اون سال که تموم هست رو حساب میکنم رسما اما بعضیا دوست دارن بزرگتر باشن⁦🤷🏻‍♀️⁩

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا     ۱۶هستی سال دیگه کخ تولدتع۱۷میشی

واقعااا؟بخدا اعصابم خورد شده 

مامانم میگه تابستون ۱۴۰۳._ ،۱۷و‌ تموم میکنی میری ۱۸ 

منم زدم ماشین حساب ۱۴۰۲ و منفی ۸۶ کردم زد ۱۶

گوگل زدم محاسبه سن زد ۱۶ سال و ۶ماه 

بخدا گیج شدم اصن

برام آرزو کنید‌ حداقل از این به بعد زندگیم و که خودم میخوام بسازمش‌ با این سن کم .بتونم موفق شم و آرامش داشته باشم 😊🌸💗
منم این مشکل و داشتم در واقع ۱۶تموم هستین توی ۱۷هستین اما اصولاً اون سال که تموم هست رو حساب میکنم ر ...

الان یعنی ۱۷ هستیم؟

اصلش کدومه؟ 

واقعااا؟بخدا اعصابم خورد شده  مامانم میگه تابستون ۱۴۰۳._ ،۱۷و‌ تموم میکنی میری ۱۸  ...

نه همون ۱۶تمام ،تو ۱۷

اگه ۸۵باشین و نیمه دوم میشد گفت ۱۷,تمام۱۸

واقعااا؟بخدا اعصابم خورد شده  مامانم میگه تابستون ۱۴۰۳._ ،۱۷و‌ تموم میکنی میری ۱۸  ...

نههه بابا اشتباه میگه بابات من از هرکی سوال کردم معلم اینا، هموطوری ک تو حساب کردی هست

منم متولد۸۳هم میشع ۱۹سالم

نه همون ۱۶تمام ،تو ۱۷ اگه ۸۵باشین و نیمه دوم میشد گفت ۱۷,تمام۱۸

الان ۱۶ ام یا ۱۷؟دقیق کدوم اخه😅

متولد ۸۶ام 

خودتون حساب کنبد 

۱۴۰۲_۱۳۸۶کن هرچی به دست بیا تولدت کی هست؟ 

زدم هم ماشین حساب هم گوگول زد ۱۶ سال و ۶ماه 

متولد۸۶ مرداد

الان ۱۶ ام یا ۱۷؟دقیق کدوم اخه😅 متولد ۸۶ام  خودتون حساب کنبد

جدی نگیرین بابا تهش سن عدده 😂اما اگه رسمی طور در نظر گرفته شه ۱۶مثلا بری آزمایش بدی مینویسن ۱۶اگه ۸۶باشین

۱۶سالو شش ماهته  مرداد سال بعد که میاد ۱۷سالت میشه

خیالم رااحت‌ شد مرسیی😘😘

جدی نگیرین بابا تهش سن عدده 😂اما اگه رسمی طور در نظر گرفته شه ۱۶مثلا بری آزمایش بدی مینویسن ۱۶اگه ۸ ...

اخه دوس ندارم سنم بالابگن😅😅.

اره پسرهمون ۱۶ ام 

مرسسی ازت🥰

جدی نگیرین بابا تهش سن عدده 😂اما اگه رسمی طور در نظر گرفته شه ۱۶مثلا بری آزمایش بدی مینویسن ۱۶اگه ۸ ...

اخه دوس ندارم سنم بالابگن😅😅.

اره پسرهمون ۱۶ ام 

مرسسی ازت🥰