2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هندیا بی تاثیرن همیشه چک کنید داروی هندی نخرید 

من ۲ بار خریدم انگار نه انگار باز مجبور شدم جور دیگه بخرم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

تاثیرش کمتر از ایرانی هست یعنی اگه با خوردن یه شیشه آزیترو ایرانی خوب میشه آزیترو هندی باید دو تا شیشه بخوره که خوب بشه

خوشا آن دل ! که دلدارش تو باشی ،خوشا جانی ! که جانانش تو باشی 

خود دکتر خواسته ؟ آخه آزیترو که تا یکماه پیش تو داروخونه ها بود 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
هندیا بی تاثیرن همیشه چک کنید داروی هندی نخرید  من ۲ بار خریدم انگار نه انگار باز مجبور شدم جو ...

من تصلا نمیدونستم که هندیه ...دکترگفت چرک خشک کنم مینویسم واسش من دیگه تو داروخونه نگاه نکردم فکرکردم مثل قبلیاست الان زدم تو نت راجب اون دارو اطلاعات بدست بیارم دیدم چقدربدشو گفتن

تاثیرش کمتر از ایرانی هست یعنی اگه با خوردن یه شیشه آزیترو ایرانی خوب میشه آزیترو هندی باید دو تا شی ...

کاملا برعکس گفتید. داروی ایرانی جدیدا بی تاثیر شده مخصوصا انتی بیوتیک برای بچه ها