2777
2789
نزن بابا بدرد نمیخوره اصلا در حدود ۲ تا ۴ ماه بعد احتمال ۲ یا ۳ ماه بعد بیشتر

نفهمیدم اون علیرضا ک اومده جلسه معارفه ممکنه ۲ یا ۳ ماه بعد بیاد خاستگاری ؟

‌من از بیگانگان هرگز ننالم ک هر چ کرد ب من آن آشنا کرد:)) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفهمیدم اون علیرضا ک اومده جلسه معارفه ممکنه ۲ یا ۳ ماه بعد بیاد خاستگاری ؟

بله احتمالش زیاد

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
چنقد مثلا

زیاد طول نمیکشه ۴ یا ۵ سال اینقدر مضطرب نباش مثل باد میگذره 😁

مهم اینه که صبور باشی

شوخی کردم امسال بیشتر یا سال بعد

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
اوکی 

من خیلی خاستگار دارم تقریبا میشه گفت در سال ده دوازده تا خاستگار روبه بالا ولی هیچ کدوم سر نمیگیره نمیدونم چرا خانوادمم سختگیری نمیکنن میتونی کمکم کنی خیلی ذهنم درگیره😢

برای حاجتم یه صلوات بفرست 🙏🌹
بعد چجوری اون آدم 

نمیدونم.............

....

...

دانشجو یا شاغلی

هیچ کدوم خانه دارم خانوادم نزاشتن درسمو ادامه بدم الان 25سالمه دیپلم گرفتم میخوام ازدواج کنم ولی سر نمیگیره همه دخترا فامیل ازدواج کردن من موندم😢

برای حاجتم یه صلوات بفرست 🙏🌹
من خیلی خاستگار دارم تقریبا میشه گفت در سال ده دوازده تا خاستگار روبه بالا ولی هیچ کدوم سر نمیگیره ن ...

حس میکنم شاید خود خانواده مانع میشه البته کم

بیشتر حس میکنم اون آدما اونقدر درست نیستن

حس میکنم فرد بهتری تو راهه

نگران نباش