نفهمیدم اون علیرضا ک اومده جلسه معارفه ممکنه ۲ یا ۳ ماه بعد بیاد خاستگاری ؟
بله احتمالش زیاد
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
زیاد طول نمیکشه ۴ یا ۵ سال اینقدر مضطرب نباش مثل باد میگذره 😁
مهم اینه که صبور باشی
شوخی کردم امسال بیشتر یا سال بعد
نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
من خیلی خاستگار دارم تقریبا میشه گفت در سال ده دوازده تا خاستگار روبه بالا ولی هیچ کدوم سر نمیگیره نمیدونم چرا خانوادمم سختگیری نمیکنن میتونی کمکم کنی خیلی ذهنم درگیره😢
من خیلی خاستگار دارم تقریبا میشه گفت در سال ده دوازده تا خاستگار روبه بالا ولی هیچ کدوم سر نمیگیره ن ...
حس میکنم شاید خود خانواده مانع میشه البته کم
بیشتر حس میکنم اون آدما اونقدر درست نیستن
حس میکنم فرد بهتری تو راهه
نگران نباش