2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پاستاهام عالی میشه رسپیشو از ی اشپز ایتالیایی گرفتم 

ولی نمیتونم بگم حق و الناس میوفته گردنم چون راضی نبود ب ینفر بگم یا پیش کسی درست کنم 

ازمنبهشما نصيحتقوي بودنرو ياد بگيريد   براي تمام روزايي كهقراره تنتون بلرزه ازادمايي  كهقلبتون روميلرزونن 💔🙂

آلفردو

مرغ با سیر و کره و ادویه(نمک،فلفل،تخم گشنیز،یکم آویشن) سرخ کن،قارچ رو هم با یکم کره سرخ کن

بعد این دوتا رو باهم یکم تفت بده،بهش خامه و  شیر رو اضافه کن،اول خامه بعد کم کم شیر... بعد برای غلیظ شدنش پنیر پارمزان بزن،پنیر پیتزا هم میتونی 

در آخر پاستا هایی که از قبل جوشوندی رو اضافه کن به مواد بالا

جعفری خرد شده و آویشن هم بزن خوب میشه

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

آلفردو مرغ با سیر و کره و ادویه(نمک،فلفل،تخم گشنیز،یکم آویشن) سرخ کن،قارچ رو هم با یکم کره سرخ کن ...

ممنونم❤ میشه به جا پاستا از ماکارانی شکل دارا بریزم ؟ طعمش خیلی فرق می‌کنه؟

ممنونم❤ میشه به جا پاستا از ماکارانی شکل دارا بریزم ؟ طعمش خیلی فرق می‌کنه؟

نمیدونم فکر نکنم طعمش فرق کنه ولی دیگ پاستا پنه نیس

تو نت سرچ کن فیلمای مختلفشو میاره

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

با چه رسپی درست کردین؟ تو گوگل رسپیای مختلفی میاره

مرغ مزه دار شده رو گریل کردم

قارچ تفت دادم کنار گذاشتم

سیر رنده کردم تو روغن تفت دادم قارچ رو ریختم بهش خامه و شیر اضافه کردم با آویشن و نمک و فلفل گذاشته یه کم غلیظ بشه بعد پاستا رو ریختم تهشم پنیر اضافه کردم

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟