2777
2789

بخدا نیومدم پز بدم والا ن شما میشناسین من شمارو!من یکی دو ماه پیش ماشین خریدم شوهرم پول داشت ولی کمکم نکرد و مستقیم گفت ماشین تو یه چیز فرعیه منم به بدبختی پولشو جور کردم بهم وام نمیدادن ...اینم بگم شوهرم از درامدش چیزی بهم نمیگه اصلاااا و میپرسه فقط چی میخوای و از اول این مشکلو باهاش داشتم تو سه ماه اخیر یه گوشی صدوچند میلیونی قسطی برام برداشته دوتا تک پوش و ساعت گوشی برام گرفته..قسطای واممو خودم میدم خرجی هم ازش نمیگیرم اینم بگم حداقل درامدش سی چهل تومن هس که خب برای الان کمه ولی جدیدا میگف دارم قسط گوشی و طلا میدم ودستم خالیه ...من اصلاا به روش نمیارم روز زنه ولی یه هدیه واسه یکی از دوستام که خیلییی بهم محبت کرده میخواستم بگیرم که هشتصد تومنه ..شوهرم گفت شماره کارتتو بده برات واریز کنم...منم باردارم نمیدونم تا کی میتونم سرکار برم و قسطامو پرداخت کنم ولی تا یه مدت عذاب وجدان میگیرم ازش پول یا هدیه بخوام ولی خودش میگه من اگه نتونم نمیگیرم و تو نگران اونش نباش...عذاب وجدان همین هشتصد تومن داره خفه ام میکنه تو همین سه ماه اخیر دویست و چند میلیون طلا و ساعت و گوش خریده...بچه هم بیاد کلی خرج داره ...من خودم حدسم اینه درامدش بیشتر از ایناس...حالا نیایین بگین چه زنی هستی که نمیدونی ..شوهرم شغلش آزاده تا بخوایین هم انواع مشاور رفتم و ادمای باسواد بهم گفتن اگر برات خرج میکنه مشکل نداره!!خودم این تو کتم نمیره🙄🙄

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم کارمنده و هیچ وقت نپرسیدم چقدر میگیری فقط وقتی میگه ندارم یعنی نداره

تو هم خجالت نکش و تا میتونی طلا بخر و خرج کن و خوش باش شوهرته غریبه نیس

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

دقیق نمیدونم‌دریافتی همسرم‌چقدره،ولی بریز و بپاشی نداریم

خودم کار میکنم کاری ب درامدم نداره 

هرازگاهی یه خرجی‌کوچیکی میده میگه براخودت

من مشکلی ندارم 

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

درآمد همسرم ۳۰ تومنه ۱۰ تومن قسط میدیم با بقیه هم تا سر ماه واقعیتش،به زور میرسونیم همسرتون بیشتره د ...

من خودمم درامد حدود هفده هجده تومنه ولی وامم چهارساله اس سودش زیاده ماهی هفت تومن دارم قسط میدم از طرفی به همین زودیا تا حداقل یه سال نمیتونم سرکار برم

من خودم درامد دارم از بس واسه خودم خرج نکردم دلم نمیاد چندماهه میگم پالتو میخرم هنوز موفق نشدم

منم دلم نمیاد...این مردا چه دل گنده ان از این خرجا میکنن😅

من خودم درامد دارم از بس واسه خودم خرج نکردم دلم نمیاد چندماهه میگم پالتو میخرم هنوز موفق نشدم

پس پولاتو چیکار کردی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
من خودمم درامد حدود هفده هجده تومنه ولی وامم چهارساله اس سودش زیاده ماهی هفت تومن دارم قسط میدم از ط ...

سر کار نری حقوق نداری؟

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
سر کار نری حقوق نداری؟

اگر استخدامم اوکی شه دارم ولی هنوز تبدیل وضعیت نشدم ینی قبول شدم اما منتظر مصاحبه ام😢🙆‍♀️با این وضعیتم پنجاه پنجاهه قبولی تو مصاحبه چون باردارم همش سرکارم کار خونه هس چند روز دیگه ام مصاحبه اس😬