2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 102 پست
تقریبا موافقم، من ذهنم خیلی تحلیل می‌کنه و این بشدت اذیتم میکنه

ذهن تحلیلگر باید بره سراغ فهمیدن خیلی از رازها نباید بیفته دنبال پول جمع کردن و پختن قرمه سبزی و حرفای مادرشوهر و جاری و این چیزا 

ذهن تحلیلگر کلا برای این ساخته شده بره نظام خلقت رو کشف کنه اگر بتونه خلاص میشه اگر نتونه دیوانه میشه شما راهتو گم کردی برو دنبال ماهیت خلقتت کاری که من کردم برو دنیا رو کشف کن نه اینکه بری سفر و کره زمین رو بخوای کشف کنی و زمین شناسی بخونی 

تا میتونی زیاد مطالعه کن اول بفهم برای چی اومدی علت وجودت برای چیه وقتی اینو بفهمی تفاوت خودتو با بقیه متوجه میشی تو ماتریکسی که خیلیا گیر افتادن گیر نکن ازش خلاص شو

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد...سعادت ان کسی دارد که از تن ها بپرهیزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذهن تحلیلگر باید بره سراغ فهمیدن خیلی از رازها نباید بیفته دنبال پول جمع کردن و پختن قرمه سبزی و حرف ...

دوسدارم بعداً بیشتر صحبت کنیم، درخواست دوستی بدم؟ شما مشکلی ندارید؟

وضعیت جامعه که اصلا جالب نیست، منظور من اینه که با همین مردم دارن یجور زندگی رومیگذرونن، ولی من هیچ ...

شما نه با درس خوندن حالت خوب میشه نه با کار کردن نه با ازدواج چون به اون مرحله ای رسیدی که حس میکنی دنیا همش یک بازیه تهشم هیچی نیست اما چون عین بقیه نمیتونی رفتار کنی فکر میکنی ناقص هستی بقیه کامل 

ادمای عین شما جزو اون دسته ای قرار میگیرن که نمیخوان عین ربات زندگی کنن

عین ربات برن سر کار بیان خونه برن بیرون برن تفریح رابطه جنسی داشته باشن بچه بیارن بچه بزرگ کنن پیر بشن بمیرن برن چیزی که حیوونم دقیقا همینا رو بلده اونم برای روزیش دقیقا یا شکار میکنه یا کیلومترها میره تا به غذا برسه اونم رابطه داره اونم بچه میاره بچه بزرگ میکنه اونم پیر میشه اونم میمیره در نهایتم نمیفهمه از کجا اومده قرار به کجا بره اصلا دنیای دور و اطرافش چیه 

مثل این ادما زندگی نکن ادمای عین ایلان ماسک رو ببین همه چی داره اما یکسره دنبال مریخ بازی و کشف چیزاییه که ثروتمندای دیگه نیستن وقتی اون میاد میگه دنیا بازیچه ای بیش نیست همه چی سرکاریه تکلیف ادمایی مثل ما روشنه

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد...سعادت ان کسی دارد که از تن ها بپرهیزد