2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 102 پست
اره من الان مرده متحرکم  ی زمونی پر از شور و شوق بودم پر از امید  یه عالمه واسه خودم روی ...

شما هم ازدواج کردی؟ سنتون بالاس؟

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینا که میگیددرسته، ولی من اصلا آدمی شبیه خودم اطرافم نمیبینم ، همه ی هدف و کاری رو دنبال میکنند، مث ...

همه تهش هیچی نمیشن تهشم من دیدم تهش میشه مهاجرت وقتی پات به خارج باز میشه غم غربت روانیت میکنه کلا ادمایی که خیلی فکر میکنن به اینجا میرسن ادمایی که کلا تو زندگیشون دو خط کتاب نمیخونن در مورد هیچی فکر نمیکنن و تقریبا مغزشون اکبنده اونا بهترین زندگیا رو دارن کلا دنبال پول و ملک و املاک و خوش گذرونی ان یکسری ام هستن دنبال کشف چیزایی ان که همیشه براشون سوال بوده دنبال جواب اونا میرن اینا دیگه ادم سابق نمیشن تمام دانشمندا تمام عرفا تمام فیلسوف ها همشون نصفه های شب و توی تنهایی و خلوت به اونجا رسیدن تو ایران بخوای راحت زندگی کنی از بچگی بلانسبت همه باید گاو بزرگ بشی گاو هم بمیری 

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد...سعادت ان کسی دارد که از تن ها بپرهیزد
چرا اینجوری شدید؟

دلایل زیاد داره متاسفانه اتفاق های برام افتاد خودم و دور کردم از همه ،اطرافیانم بی تاثیر نبودن در کل ضربه های زیادی خوردم ی جا ب خودم اومدم دیدم چقدر خودم‌و از زندگی کردن  محروم کردم واقعا الان نای بلند شدن ندارم خیای خسته ام خیلی 🥺🥺

شما فکر میکنید بخاطر شرایط جامعه اینجور شدید؟ یعنی اول همه چی اوکی بود با بالارفتن سن و شرایط اینطور ...

شما یک نگاه به وضعیت اقتصادی اجتماعی فرهنگی ایران بندازین 

کدومش درسته؟؟وقتی زیر ساخت ها از بین برن همه چی از بین میره 

دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلاخیزد...سعادت ان کسی دارد که از تن ها بپرهیزد
همه تهش هیچی نمیشن تهشم من دیدم تهش میشه مهاجرت وقتی پات به خارج باز میشه غم غربت روانیت میکنه کلا ا ...

تقریبا موافقم، من ذهنم خیلی تحلیل می‌کنه و این بشدت اذیتم میکنه

شما یک نگاه به وضعیت اقتصادی اجتماعی فرهنگی ایران بندازین  کدومش درسته؟؟وقتی زیر ساخت ها از بی ...

وضعیت جامعه که اصلا جالب نیست، منظور من اینه که با همین مردم دارن یجور زندگی رومیگذرونن، ولی من هیچ کاری نمیکنم یعنی هیچ انگیزه ای ندارم واقعا! هیچی 

اطرافیانم حداقل ی سرکار میرن یا درس یا ازدواج, 

من واقعا نمی‌دونم چیکارکنم! از هیچی لذتی نمیبرم!