2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدااا امضاتوو فقدد

دانلود یکی ک برام شیر کاکائو بقله+:

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

از بستگان تویکی از کارخونه های لبنی بودن قسم خورد این شیر هایی که فاسد شدن میارن مواد میزنن توش به ع ...

نهههه من جونم وصله به شیرکاکاعوهااام

چرا نمیشه تمومروزای بی تو بودن:)
برو شوور کن بخدااا میخره هاااا چند مدلم میحره

خودم واسه خودم میخرم😔😂

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

نهههه من جونم وصله به شیرکاکاعوهااام

خونگی بزن از این به بعد 

ولی حقیقت هست خودت میدونی شیر چقدر برای سلامتی مهمه و چقدر شیرای طعم دار طرف دار داره اما همون نفر خودش برای بچش یا نمیخره شیر یا بخره از لبنیات فروشی ها شیر میخره میجوشونه بعد کاکائو یا هر طعم دهنده دیگه میزنه

زمان ثابت کرده همتونو...
این بهترههه ولی وقتی شوهر هس فقد کافیه ی پیام بدیا بعد ده دقیقه بیاره برات

۱۷ سالمه هنو😂

ای جووونم خداا چقد نازه این کوچولو خانوووم

ممنونم حالا خودم یه تاپیک زدم بقیه عکساش اونجاس در ضمن اسمشم ارغوان خانوم هستش که دو روز دیگه میشه دو ساله

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 29 دقیقه پیش
2791
2779
2792