2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیر کاکاعوووو😭 

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

عین من🥰😍شوهرم قبل و بعد سرکار زفتنش برام میگیره از این نایلونیا

هن هرروز یاهم شبا بعد کار میاد کلی چیز میز میگیره میگ من میرم دو روز نیسم یکم نگه دار برا بعدت😁

چرا نمیشه تمومروزای بی تو بودن:)

منم دوس دارم بچه هام زیاد میخورن دخترم دو روز دیگه میشه دو ساله همچین خوشگل میگه شیر ککعو میخوام

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
مراقب باش .منم از بس شوهرم خرید خوردم.دیابتی شدم

نه من کم میخورم ولی همچی میخوورم چیزای شیرین فقد همیش شیرکاکاعو با کیک ولی کم میخورم یخاطر همون کاری نمیشم

هن هرروز یاهم شبا بعد کار میاد کلی چیز میز میگیره میگ من میرم دو روز نیسم یکم نگه دار برا بعدت😁

اره طفلیا چقد ب فکر شکم ما هستن

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

منم دوس دارم بچه هام زیاد میخورن دخترم دو روز دیگه میشه دو ساله همچین خوشگل میگه شیر ککعو میخوام

ای جاانممم کاش منم ی روز یکی از اینا داشته باشم قول میدم کل شیرکاکاعوهامو بدم بهش:)))

ای جاانممم کاش منم ی روز یکی از اینا داشته باشم قول میدم کل شیرکاکاعوهامو بدم بهش:)))

انشالله خدا بهت بده میخوای عکسشو بزارم ببینیش

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
من از وقتی یادمه تنها چیزی ک هوسمه شیر کاکاعو هس و همیشه میخورم

از بستگان تویکی از کارخونه های لبنی بودن قسم خورد این شیر هایی که فاسد شدن میارن مواد میزنن توش به عنوان شیرکاکائو عرضه میکنن تو بازار موندم تو چطور میخوری

زمان ثابت کرده همتونو...