2777
2789
عنوان

برای مامانم هدیه چی بخرم ک مناسب باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 55 پست
نمیدونم همسرم چهارتا خرید بود حدودا ی سال پیش برای کادو بدم   ی رو فروختم ی ب مادرم میدم دوتا ...

همشون پروانه؟

🍂🌿شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟!..من در این خنده ی پُر غصه،مهارت دارم... شده آیا به کلنجار نشینی،که چه شد؟!..من به این دردِ پُر ابهام، دچارم، هرشب..💔
قربونت برم انقد سخت پسنده میترسم همون کیفم بگیرم خوشش نباد سلیقه مو قبول داره حالا

دیگه چ میشه کرد ب هرحال باید یچی بگیری😂😂خوششم نیاد بابد کنار بیاد همه مامانا همینن فقط سلیقه خودشون

منم دیدم ظرفاش انتخاب خودش بوده و این قسمتش کمه دیدم بهترین فرصتع ایرادم نمیگیره

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همشون پروانه؟

ارع 

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐
سلاام . .  از استاتر معذرت میخوام.. بچها یه راهنمایی میخواستم، اینکه من تازه کاربریمو زدم&nbs ...

سلام عزیزم بالای صفحه نوشته تاپیک بزن روش اول عنوان رو بنویس بعد کادر پایین متن کامل رو بعدش برو پایین صفحه نوشته ثبت بزن روش تاپیکت ارسال میشه

روسری بخر براشون ۱۳۰ تومن  سایت روسری آسمان. نمیدونم تلگرام هم دارن یا ن کیفم میتونی بگیری

روسری چند روز پیش خرید برای خودش 

خیلی تکراری میشه 

بنظرم کیف خیلی خوبه تو رنج ۳۰۰ تومن خوب پیدا میکنم اره.؟

🤍🌱 
اره اینک سرویسشون کامل بشه خوششونم میاد 😂

اره دقیقا.شکر خدا امسالم گذروندم تا سال بعد قرنیه ی فکری میکنم😂😂

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
روسری چند روز پیش خرید برای خودش  خیلی تکراری میشه  بنظرم کیف خیلی خوبه تو رنج ۳۰۰ تومن ...

آرهه سیصد تومن که خوبه کمترم گیرت میاد 

یه سایتم برا کیف میشناسم کیف آنلاین تک

کیفاش خیلی قشنگه

همیشه سایشون باشه بالاسرمون 😍😂

انشاالله❤️

آرهه سیصد تومن که خوبه کمترم گیرت میاد  یه سایتم برا کیف میشناسم کیف آنلاین تک کیفاش خیلی قشن ...

بیشتر میخوام معتبر باشن 

مطمئن باشم ک سفارش میدم زدگی نداشته باشه عین چیزی ک سفارش دادم باشه 

حتما برسه ب دستم 

🤍🌱 
بیشتر میخوام معتبر باشن  مطمئن باشم ک سفارش میدم زدگی نداشته باشه عین چیزی ک سفارش دادم باشه&n ...

من ازشون خرید کردم چند بار هر بار از عکساش قشنگ تر بوده😀

تبلیغ نیستا والا من اصلا نمیشناسمشون باز هر جور صلاحته

من پس امدازمو خرج کردم متاسفانه نمیتونم بیشتر هزینه کنم ☹️☹️☹️

قبلابایدمتوجه میشدی چی کم وکسرداره یالازمشه اینطوری راحتترمیتونستی تصمیم بگیری من هرسال قبلش که میرم خونه بابام توصبحت با نامادریم متوجه میشم مثلافلان لباس میخوادبخره یاشلواریاکفش روزمادرسعی میکنم همون بهمراه یه دسته گل براش بخرم ببرم امسال دیدم قبلش میگفت بایدبرم طلافروشی یه زنجیربخرم برای پلاک گردنیم دیگه بهش،گفتم مامان خودم برات میخرم اگه خواستی بخری انگشتربخرمن زنجیربرات میخرم