2777
2789
عنوان

حالم خیلی خرابه.بابام گناه داره

519 بازدید | 30 پست

چن روز پیش یکی از چشم های بابام تار شد.بردیم دکتر گفت از دیابت و فشار بالاش زده رگ چشممش پاره شده.خونریزی داخلی کرده.

باید لیزر کنه.تا خونش کشیده بشه‌.تزریق کنه .بابام کلن ۵۰ سالشه.امروز لیزر کردن مدام چشمش آب میده و میگه اصلن چیزی نمیبینم.

ما همه دلامون خونه که نکنه دیگه هیچ وقت نبینه.

کسی اطرافیان این کارو کره!؟چن ساعت بعد لیزر میتونه ببینه!؟؟چرا بابام میگه دیگه امیدی ندارم که چشمم ببینه.

بابام همه زندگیمونه.چشاش نبینه.زندگیمون نابود میشه.تورو خدا دعاش کنید.یه آدم به شدت مظلوم و ساده و زحمتکش

دیدنش حالع مرا یک جور دیگر میکند......حاله یک دیوانه را دیوانه بهتر میکند......در نگاهش یک سگ وحشی رها کرده واین......جنگ بین مادوتا را نابرابر میکند......حالت پیچیده مویش شبیع سرنوشت...عشق را بر روی پیشانی مقدر میکند.....آنقدر دل بسته ام بر دکمه ی پیراهنش......فکر آغوشش لباسم را معطر میکند....🥀🥀🥀🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بگردم انشاالله هرچه زودتر خوب بشه

با تموم وجودم درکت میکنم

تقریبا دو هفتس بابای منم تار میبینه،بردیمش دکتر گفتن بخاطر فشار و دیابت عصب چشمش فلج شده🥲💔و حدودا6ماه زمان میبره تا خوب بشه

خیلی حس یدیه مخصوصا بابات یه ادم مظلوم و ساکت باشه:)

عزیزدلم ایشا..خداشفاش بده به نیتش ایته الکرسی میخونم خاله منم اینجوری بود خون ریزی میکرد چشمش بخاطرق ...

الهی که خیر از زندگیت ببینی تورو خدا دعا کن براش.من شنیدم دعا نی نی سایتی ها خیلی گیراست

دیدنش حالع مرا یک جور دیگر میکند......حاله یک دیوانه را دیوانه بهتر میکند......در نگاهش یک سگ وحشی رها کرده واین......جنگ بین مادوتا را نابرابر میکند......حالت پیچیده مویش شبیع سرنوشت...عشق را بر روی پیشانی مقدر میکند.....آنقدر دل بسته ام بر دکمه ی پیراهنش......فکر آغوشش لباسم را معطر میکند....🥀🥀🥀🥀
الهی بگردم انشاالله هرچه زودتر خوب بشه با تموم وجودم درکت میکنم تقریبا دو هفتس بابای منم تار میبین ...

وایی الهی بگردم انشالله که زودتر زودتر خوب خوب بشه.انشالله چشمای خوشگل باباهامون دوباره دنیارو ببینه.

دلمون خونه خون.

الهی که خیر از زندگیت ببینی تورو خدا دعا کن براش.من شنیدم دعا نی نی سایتی ها خیلی گیراست

فداتشم چشم حتما ایشا..خوب میشه نگران نباش خاله منم اینجوری بود ولی الان بااینکه سنشم بالاس بینایی خوبه ولی لیزرش نمیدونم فقط یادمه چندبارواسه اینکه چشمش خونریزی داخلی کرده بستری شده بعدمرخص شدن خوب شده 

عزیزم من باردارم از ته قلبم برا پدرت دعا میکنم زود زوووود بینایی چشمشو ب دست میاره و نگرانی‌های شما ...

الهی که تنت همیشه سلامت و دلت خوش باشه .واقعن ممنونم ازت 

وایی الهی بگردم انشالله که زودتر زودتر خوب خوب بشه.انشالله چشمای خوشگل باباهامون دوباره دنیارو ببینه ...

از صمیم قلبم واسه بابات دعا میکنم،انشاالله زودی خوب بشه

توام بد به دلت راه نده

اگه به نذر و اینا اعتقاد داری،نذر نمک کن جوابگوعه:)

انشاءالله که هر چه زودتر حالشون خوب بشع.🤲🤲🤲

براشون حمد وصلوات فرستادم.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

لیزر واسه ضعیفی چشمم همینجوریه اب میادو درد میگیره تا یه مدت به دکتراش اعتماد کن اگه نمیشد میگفتن نمیشد تعارف که ندارن. خوب میشه

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.

انشالله هرچه زودتر سلامتی و بیناییشو به دست بیاره

عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
از صمیم قلبم واسه بابات دعا میکنم،انشاالله زودی خوب بشه توام بد به دلت راه نده اگه به نذر و اینا ا ...

به همه چی اعتقاد دارم .چشم نذر میکنم.خیر ببینی الهی